【Windows Update】 ▷ Hvorfor blir jeg fast og leter etter oppdateringer? ➡ Løsning ✅

【Windows Update】 ▷ Hvorfor blir jeg fast og leter etter oppdateringer? ➡ Løsning ✅

Windows-oppdatering er en tjeneste som tilbyr Microsoft for å holde Windows-operativsystemet oppdatert; Når du er koblet til nettverket, kan du se etter oppdateringer og nedlastinger som legger til nye funksjoner; også de oppdateringene som reparerer feil eller bare forbedrer ytelseskapasiteten til utstyret. Imidlertid kan denne tjenesten presentere noen feil; for eksempel har du sikkert spurt deg selvhva du skal gjøre når Windows Update holder seg når du ser etter oppdateringer? Så fortsett å lese og finn ut svaret.

Når du utfører Windows systemoppdateringer, for å gjøre forbedringer eller få en ny applikasjon som gir funksjonalitet til operativsystemet, hele systemet som helhet blir eksponert; faktisk hender det at vi oppnår forbedringer i ett aspekt, men på den annen side mislykkes noe annet, siden det interne av Windows er sammensatt av en serie forseggjorte og sammensatte koder, som kan endres eller endres når de endres. .

På grunn av det tidligere forklarte; Det er mange brukere som har hatt problemet med at Windows Update fester seg når de leter etter oppdateringer og ikke gjør noen fremgang, når du gjør noen oppdatering eller når du prøver å laste ned. Dette er selvfølgelig noe tungvint og påvirker opplevelsen du kan leve i Windows. Derfor ønsker vi å tilby deg løsningen på dette problemet, raskt og enkelt; du må bare følge trinnene som vi vil indikere i denne artikkelen.

Hvordan stoppe looping når Windows Update limes inn når du ser etter oppdateringer?

Du bør vite at til og med Microsoft er klar over denne vanlige feilen som rammer mange brukere; derfor lanserte den for å reparere funksjoner til denne feilen. Det kreves imidlertid en rekke trinn for å stoppe oppdateringsprotokollen, slik at du kan fortsette fritt for å utføre oppdateringene manuelt.

Vi vil gi deg to forskjellige alternativer for å stoppe Windows Update-loopen, når den aldri stopper, og dermed være i stand til å løse dette problemet.

Første alternativ

 • Du må gå til menyen “start” Windows 7, kan du finne det nederst til venstre på skjermen.
 • Da må du skrive Windows-oppdatering”I søkefeltet.
 • Du kan også få tilgang til det fra kontrollpanel og trykk deretter sikkerhetssystem.
 • Et vindu skal åpne, der du må velge “Endre innstillinger”, Plasserer du den på venstre side. Klikk på den.

 • Du vil se at under innholdet i vinduet endres. Finn boksen “Aldri se etter oppdateringer” og sjekk det, og bekreft deretter endringene du har gjort.

 • Det er tid for Start datamaskinen på nytt for at endringene skal fullføres. Fra nå av skal de ikke prøve å installere oppdateringer automatisk.

Andre alternativ

 • For å starte må du trykke sammen, tastene “Windows + R“Når dette er gjort, skal vinduet åpne”løpe. Du må skrive denne setningen ordrett: cmd.exe, i plassen som er gitt for å skrive og trykke “Tast inn“Eller å akseptere.

 • Når dette er gjort, vil du være på kommandostyret; skriv inn følgende kommando: nettstopp wuausery.
 • Hvis det kaster deg en feil, kjører du ledeteksten som administrator. I startmenyen søkemotortype cmd; når du går ut av resultatene, velg det første ved å høyreklikke og velge alternativet “kjøres som administrator”Og skriv inn kommandoen som vi indikerte i forrige avsnitt igjen.
 • Nå må du bare starte datamaskinen på nytt bekreft og lagre endringene som er gjort.

Hvordan løse problemet i nedlastinger når Windows Update fester seg når du ser etter oppdateringer?

Vi har allerede forklart trinn for trinn for å stoppe automatiske oppdateringer; så neste trinn er last ned og installer filene som Windows 7 har arrangert for å løse feilen Windows Update, for å være ubestemt på jakt etter oppdateringer.

Uansett hvilken du har valgt fra de to alternativene som er nevnt over for å stoppe loopen når Windows Update fester seg når du ser etter oppdateringer, kan du utføre et systemsøk for å bekrefte ikke prøv å installere oppdateringer og følg trinnene som vi vil indikere nedenfor:

Gå til nettleseren din og skriv inn URL-koden som vi vil indikere, i henhold til versjonen av Windows 7 som du har:

 • Windows 7 32-bit
  • Last ned oppdatering KB3020369
  • Last ned oppdatering KB3172605
 • Windows 7 64-bit
  • Last ned oppdatering KB3020369
  • Last ned oppdatering KB3172605

Velg riktig alternativ og fortsett til laste ned filer; fortsett nå med å installere dem i samme rekkefølge som de ble lastet ned. Og det neste er å starte datamaskinen på nytt for å lagre og utføre endringene som er gjort.

Ved å installere disse filene løses problemet som dukket opp da Windows Update sitter fast når du leter etter oppdateringer og applikasjoner; så neste trinn er reaktivere automatiske oppdateringer på datamaskinen din; Dette lar deg få PCen din oppdatert og å gjennomføre nødvendige revisjoner.

Nå kan du bekrefte at loopen ikke slutter å søke etter oppdateringer på ubestemt tid.