1 av 3 iOS-enheter kjører allerede iOS 5

1 av 3 iOS-enheter kjører allerede iOS 5

Nylig manzana laget den offisielle utgivelsen av den siste oppdateringen til det etterlengtede mobile operativsystemet: iOS 5. Og slik har det vært aksept for at det så langt er beregnet det 1 av 3 iOS-enheter har allerede iOS 5 installert og med full ytelse. Faktisk dagen Apple lanserte denne nye versjonen, presenterte serverne metninger på grunn av at det store antallet brukere prøver å laste ned det samtidig.

Husk at Apple i juli måned ga ut iOS 5 Beta 3, en versjon der noen av hovedfunksjonene ble avslørt, for eksempel forbedringer i hastighet, som lover å øke ytelsen og gjøre surfingen raskere , Voice Roaming-funksjonen, som vil forhindre at mobilen kobler seg til Roaming-nettverk, samt noen konfigurasjonsalternativer for Safari-nettleseren, der sletting av informasjonskapsler vil bli fremhevet, i tillegg til at den nye knappen inkluderer iTunes-nettbutikken, og den nye trådløse synkroniseringsfunksjonen, nå kalt iTunes WiFi Sync, blant andre.

Med alt dette, nyheten om på så kort tid iOS 5 kjører allerede på 33% av Apple mobile enheter det var forventet. Det har til og med blitt beregnet at det er brukerne av iPhone 4 og brukerne av iPad 2 som har den høyeste prosentandelen når det gjelder nedlasting av iOS 5, rangert med henholdsvis 35 og 36%, mens brukere med den første versjonen iPad utgjør 33% av nedlastningene og iPhone 3G-brukere er 27%. Når det gjelder brukere av iPod Touch, er nedlastingsprosenten 23% på 3G-enheter, mens på 4G-enheter er prosenten 17%.

Når det gjelder emnet søknader, er flere av disse blitt oppdatert for ny iOS 5, inkludert noen av de gamle versjonene av iOS. Pages tekstbehandler, for eksempel så vel som iCloud og de andre funksjonene som er nye, vil ikke være tilgjengelige uten iOS 5, så kompatibilitet i denne forstand vil være et primært aspekt å ta hensyn til, siden i Mange av operativsystemene som brukes av Apple-enhetsbrukere er for tiden utdaterte.

For øyeblikket fortsetter Apples servere med den sterke etterspørselen fra brukere om å laste ned den nyeste versjonen av iOS, selv om på grunn av det betydelige antallet denne nye versjonen allerede har på enhetene sine, har problemene som oppsto i den første dager etter lanseringen har de blitt redusert, slik at det nå enkelt kan lastes ned og installeres, og husk at nedlastingen er gjort via iTunes, så det er nødvendig å ha den nyeste versjonen: iTunes 10.5.

iOS 5 feier alt

Del denne artikkelen med vennene dine på Google, Facebook og Twitter med knappene du finner i begynnelsen og på slutten av den. Takk skal du ha!

Spor | PadGadget