1 av 5 spanjoler dedikerer mer enn 3 uker i året til sosiale nettverk

De sosiale nettverk De er et supplement til livet for mange, fordi vi informerer oss selv, underholder oss eller deler kreasjonene gjennom dem. Sosiale medier har ekspandert enormt, og fått oss til å investere lengre enn vi tror, som blir mer enn tre uker i året og ser på sosiale medier.

En studie av firmaet Hubside avslører noen virkelig sjokkerende data siden, hvis vi dedikerer bare 1,5 time om dagen til sosiale nettverk, kommer de ut 22,5 hele dager i åretMed andre ord, vi har brukt tre uker av livene våre på å se på en skjerm, motta og dele informasjon.

De Spanjoler har mellom tre og fire profiler på sosiale nettverk, hver i en annen, så i gjennomsnitt bruker vi 3,7 forskjellige sosiale nettverk. Omtrent to av fem personer bruker sosiale nettverk for å se innhold og ikke for å legge til eget innhold. Det er interessant å vite at nesten halvparten av brukerne av sosiale nettverk ikke dedikerer seg til å publisere sitt eget innhold.

Hovedårsakene til ikke å dele i nettverk er hensynet til at det er en privat innhold og derfor er det personlig informasjon, mens den andre siden uttrykker at det er bedre måter å dele innhold digitalt.

Et annet nysgjerrig faktum som studien avslører, er det 37% av spanjolene har et personlig nettsted og at tre av fem bruker dette nettstedet til å dele hobbyene sine med andre Internett-brukere.

Utvilsomt er sosiale nettverk en alliert siden de vises som en viktig kilde til informasjon i dag, men at vi som ethvert verktøy må vet hvordan og når vi skal bruke det. Siden informasjon på sosiale nettverk, ser mer enn 60% av brukerne det som en forvrengt virkelighet.

Et universitet lar Pokémon Go spille som en del av studiene

Var du klar over all tiden vi brukte på Internett og sosiale medier? Synes du disse dataene er interessante?