1 milliard smarttelefoner solgt på ett år: Apple og Samsung ledende

De smartphones De fortsetter å selge i en ustoppelig pris, og selskaper som Apple eller Samsung er i front. Til tross for alt er de ikke de eneste på markedet, så la oss se nærmere på dataene.

IDC og Strategy Analytics har stått for innsamlingen av salgsdata fra smarttelefoner. For å komme i gang, 1 milliard smarttelefoner er solgt på ett år, et tall som nås for første gang.

Marked ledet av Samsung langt

Samsung Det er salgsleder med 31% av smarttelefoner. Det blir fulgt av selskapet til det bitte eplet med 15% av salget.

Andre merker som har klart å skjære ut en nisje er Huawei, LG og Lenovo med nesten 5% av markedet. Resten tar de resterende 40%.

Bilde - 1 milliard smarttelefoner solgt på ett år: Apple og Samsung ledende

Nokia og Alcatel går tilbake til slutten av året

Produsenter så store som Nokia eller Alcatel de vises bare i hovedtabellen de siste fire månedene av året. Nokia oppnådde 19% av salget og overgikk til og med Apple, mens Alcatel klarte å komme etter LG med 2,8%.

Bilde - 1 milliard smarttelefoner solgt på ett år: Apple og Samsung ledende

BlackBerry eller HTC i fare

Ingen BlackBerry eller HTC er på bordene. Salget synker i henhold til all statistikk og analytikere peker ut det verste. Begge selskapene blomstrer ikke lenger og kan forsvinne hvis de ikke klarer å øke i et så raskt marked.

Husk at kinesiske produsenter Ja, de blomstrer, og de klarer å selge veldig billige smarttelefoner med gode fordeler. Det er fremdeles lite data om nye asiater, men de kommer snart på listene.

Tabla de contenidos