10 Activision-tips for å forbedre Call of Duty: Mobile-spill

Warfare Call of Duty Mobile

Call of Duty Mobiel er et av de mest populære spillene for øyeblikket, som endte som et av de mest suksessrike i 2019. Activision har funnet i dette mobilspillet et prosjekt som litt etter litt gir resultater, og på grunn av dette nærmer det seg stadig sine spillere.

Hvis du er en av de solide spillere som er klar over alt som er relatert til CODM du kan ikke gå glipp av disse tipsene at de samme utviklerne har gjort tilgjengelig for publikum, slik at du kan heve opplevelsesnivået ditt litt mer.

Krigsmodus

Med den siste oppdateringen hadde Call of Duty Mobile avslørt noen av nyhetene som snart skulle komme. Mye av aktiviteten til spillerne deres skyldtes ny krigføringsmodus, som har satt mer handling enn normalt. Activision har en blogg der de normalt legger ut noen informative innlegg og mer om spillet, men denne gangen har de vært rause og tilbyr 10 tips for din Battle Royale-modus – Krigføring og er neste.

Warriors

Spesialklassene til spillere i Warfare er speider og forsvarer. Med speider kan du få informasjon om fiendene dine, se løypene deres og vite når et område er trygt. For Defender-klassen kan transformasjonsskjoldet beskytte det mot en fiendens ildstorm, og Forsterket vil beskytte den mot enhver granat.

Falls

Det første slippet har sine egne strategier. Enten du vil komme nær lagkameratene dine, utstyre deg eller finne et våpen for å ta ut motstandere i nærheten raskt. Du må raskt tenke på prioriteringen, utstyret eller den tidlige fordelen.

Call of Duty-tips

Søk og tyvegods

Tenk alltid på vanskeligheten med å få det som er nødvendig for kampen. Faresonen opprettholder samme hastighet til den låser begge lag i den lille trygge sonen. På grunn av dette reduseres tilgangen til elementene etter hvert som tiden går.

kjøretøy

Å sørge for at du har et kjøretøy fra starten, og spesielt et helikopter, kan være en god strategi. Det gir deg mer tid til å søke etter det som er nødvendig og overraske fiendene dine. Selv om du bør tenke på at når du kommer til den siste sirkelen, kan reisen være vanskeligere på grunn av antall spillere i spillet.

vises igjen

Vær mer aggressiv, husk at i Warfare er opptredenene uendelige. Målet med spillet er å nå 150 poeng med en død lik ett poeng. Derfor bør du få det høyeste antall drap, alltid huske på at du ikke skal bli skutt ned for mye for ikke å øke fiendens poengsum.

“Kom inn igjen”

Når du dukker opp igjen i Warfare, er det viktig å vurdere arsenal. Å bestemme om du har forutsetninger og våpen for å skyte ned mange fiender eller gå og lete etter flere ting, er en annen strategi.. Å dukke opp igjen og score poeng er bra, selv om det kan være en fordel for deg å støtte gruppens behov.

COD Warfare Tips

Bruk utstyret ditt godt

Benytt deg av utstyret ditt, spesielt flashbangs, kan hjelpe deg når du møter flere fiender. Teamet ditt tjener både offensivt og defensivt.

Ta vare på belastningen din

Når du finner ditt favorittvåpen, husk å beholde den, selv om du er tom for ammunisjon. Vel, når den dukker opp igjen, vil den være full av ammunisjon … “Hvis det ikke hjelper deg i dette livet, kan det gjøre en forskjell i neste liv”.

Luftskyting

Når du starter en antenneoppskytning, bør du vurdere umiddelbar kampVel, Airdrops er en flott måte å få det beste utstyret ut av spillet. Sørg for å angripe med ledsagerne dine, ha dekke eller et transformasjonsskjold, hvis du har Defender-klassen utstyrt for beskyttelse.

Lagkameratforbindelse

Ved å bruke en mikrofon kan du organisere bedre med teamet. Du sørger for å gjennomføre strategiene og vurder alltid å koble dem sammen med speiderklassen å ha en bedre informasjonskilde.

Krigføring trenger nye strategier og taktikker for å oppnå seier og vil være tilgjengelig frem til 16. februar. Disse ti tipsene kan også brukes i de forskjellige CODM-moduseneSå prøv å få mest mulig ut av dem og forbedre ferdighetene dine.