10 Android-funksjoner Apple b√łr inkludere i iOS 10

For noen dager siden skrev vi om egenskapene vi √łnsker manzana implementere i iOS 10. N√•r vi ser likheten mellom mange av disse funksjonene, og p√• popul√¶r foresp√łrsel, √łnsket vi √• fokusere p√• Android-funksjoner som iOS 10 skal inkludere.

Alle vet at Android-operativsystemet er mye mer åpent enn Apples mobile operativsystem, siden iOS har mange flere begrensninger, spesielt på nivået for tilpasning av brukergrensesnittet.

IOS-konsept

Imidlertid skyldes det kanskje disse begrensningene som Apple har satt, hvorfor iOS er et av de best brukte mobile operativsystemene og at de tilbyr den beste opplevelsen til brukerne i dag.

Når det er sagt, begynner vi. Hvilke Android-funksjoner skal Apple kopiere i iOS 10?

Ideelle Android-funksjoner for iOS 10

1. Smart Lock

Smart Lock er en av funksjonene som vi har trodd at iOS 10 kan implementere. Dette er en funksjon som lar enheter deaktivere låseskjermen når vi er pålitelige steder, i bilen eller i nærheten av smarturet.

Android

2. Dynamiske bakgrunnsbilder

Dette er en av funksjonene som vi har snakket mest om i det siste i iPadizate. Det er sant at Apple har tatt med dynamiske bakgrunnsbilder på enhetene sine i flere år. Imidlertid er de begrensede, og med unntak av de fra Apple Watch virker de monotone og lite originale.

3. St√łtte for flere brukere

Ja, venner, mange Android-enheter lar brukerne bruke flere kontoer. Noe som iOS 10 skal integrere ja eller ja, da det allerede skjer på Mac.

4. Tilpasning av grensesnittet

Personalisering inneb√¶rer ulike aspekter og elementer. iOS 10 kan tillate brukere √• organisere appikoner, endre st√łrrelse p√• mapper, legge til flere apper til dock og inkludere widgeter.

Android

5. Sikkerhetskopiering og bilder

Med mindre du betaler et månedlig abonnement, er iCloud-tjenester ikke tilstrekkelige med hensyn til sikkerhet, databeskyttelse og brukervennlighet. I tillegg tilbyr Google de samme funksjonene og lagringsplassen helt gratis.

6. Virtuelle knapper

Noen sterke Apple-talsmenn vil v√¶re uenige om dette punktet. Men Android’s virtuelle knapper kan noen ganger v√¶re mye mer nyttige og effektive enn iPhone og iPads Hjem-knapp.

Android

7. Google Nå

Proaktiviteten til iOS 9 er veldig lik Google Now, men Android-tjenester er fremdeles et mye bedre alternativ.

8. Innstillinger

Innstillingene i iOS 10 skal være mye mer spesifikke og konkrete. I stedet for å aktivere eller deaktivere knapper, kan mange flere funksjoner legges til.

9. Skjermbeskyttere

Vi snakker ikke om folier for å beskytte enheten, nei, vi snakker om skjermsparere. De dynamiske bildene som spilles av når enheten ikke blir brukt, noe Android kaller Daydream.

10. En bedre statuslinje

Android er heller ikke perfekt i denne forbindelse, selv om den er mer tilpassbar. iOS 10 trenger en statuslinje som lar oss legge til og fjerne elementer raskt og enkelt.

Hva synes du om disse Android-funksjonene for iOS 10? Tror du fortsatt at iOS er bedre enn Android?

Spor | 9to5Mac