contadores Skip to content

10 Android Lollipop-funksjoner som iOS 9 burde ha

Noen Android Lollipop-funksjoner som iOS 9 skal ha

Det er ingen tvil om at Google og Apple er etter hverandre, som katten og musen. sakte Android og iOS blir mer like hver dag, siden tingene man har er kopiert av den andre og omvendt.

Android Lollipop har et design som ligner mye på iOS 7 eller i det minste noe som minner om den forrige versjonen av operativsystemet. Men det har også mange ting Apple bør se på og ta i bruk for sin fremtidige iOS 9.

Flotte Lollipop-treff som iOS 9 bør ta i bruk

Uansett Verken Apple eller Android-fans skal klage, siden begge operativsystemene har store suksesser. Men etter å ha prøvd Lollipop litt har vi oppdaget noen funksjoner som Apple bør innlemme i iOS9. Vi skal detaljere ti egenskaper som vi likte mye.

Mer effektive og smarte varsler

Lollipop tok noen metoder som Apple brukte i varslene sine, akkurat som apple-selskapet så på Android-varsler for å lage sine egne. Begge selskapene har alltid vært på toppen av hverandre, men Google legger til et eget preg på varslinger.

android-lollipop -funksjoner-bør-ha-ios-9-2

Noe av det beste er den nye måten å vise innkommende anrop på, som blir varslet på en mindre påtrengende måte, og som lar deg fortsette å bruke et program eller spill uten å avbryte det. Også oppmerksom på hvordan den viser varsler på låseskjermen, sortert etter viktighet.

Prioritetsmodus

Google lar Lollipop organisere hendelser og påminnelser for å bytte samtaler, selv med en timerinnstilling. Hvis du må lure eller jobbe i en viss tid, kan denne nye metoden være veldig rask og effektiv, uten behov for beregninger av noe slag.

funksjoner-android-lollipop-skal-ha-iOS-9-3

Mer effektiv batterihåndtering

Måten Android Lollipop administrerer batteriet på er mye mer effektiv enn i iOS. Det inkluderer også en strømsparingsmodus som ødelegger unødvendige prosesser, eller reduserer CPU-arbeid og begrenser bakgrunnsoppgaver, for å redusere forbruket.

funksjoner-android-lollipop-skal-ha-iOS-9-4

Når du kobler til enheten for å lade batteriet, indikerer det tiden det vil ta å lade helt opp. Det er noe vi ønsker å se i iOS 9.

Gjestemodus

Apple-fans har lenge ønsket flere brukerkontoer på samme enhet, men det ser aldri ut til å komme. Hos Lollipop har vi en gjestemodus som fungerer som om det var en flere brukerkonto, i tilfelle vi låner ut enheten til noen, og vi ikke vil at de skal få tilgang til vår personlige informasjon. Telefonen administrerer den nye brukeren og viser ham bare hva du vil.

funksjoner-android-lollipop-skal-ha-iOS-9-5

Forbedret multitasking

Begge systemene har multitasking-administrasjon, som lar deg bytte fra ett program til et annet som vi har åpnet raskt. Men I Android Lollipop ønsker vi en bedre drift av multitasking og bedre styring av den.

android-lollipop -funksjoner-bør-ha-ios-9-6

Når du får tilgang til multitasking får du mer enn en meny med de nyeste applikasjonene, oppgavene som blir utført i selve applikasjonen vil også bli vist, og kunne få tilgang til forskjellige deler av den.

Forhåndsvisning av utskrift

Silketrykk på iOS er enkelt og rudimentært. I Lollipop er det mye mer forseggjort, og du kan til og med forhåndsvise skrivebordet, som om du jobbet på en PC, for å se det som et bilde eller som et dokument som skal skrives ut.

funksjoner-android-lollipop-should-have-ios-9-7

Til og med det er muligheten til å lagre som PDF i Google OS, noe Apple-brukere har bedt om siden iOS 4.

Berøringsskjerm for å våkne

Vi har alltid måttet trykke på låseknappen eller Hjem-knappen, i tilfelle av iOS, for å slå på skjermen. Lollipop har lagt til funksjonen for å slå på skjermen med to enkle trykk på den, en funksjon som også inkluderer noen telefoner som LG L70.

Søk i Innstillinger

Noe så enkelt som å gjøre et søk i Innstillinger-applikasjonen for å finne det vi leter etter raskt, er noe vi har bedt om i iOS i lang tid. Det synes som Google har gått videre med Android Lollipop og inkluderer allerede denne søkefunksjonen i Innstillinger-applikasjonen i operativsystemet

funksjoner-android-lollipop-skal-ha-iOS-9-8

Miljøskjerm

Denne funksjonen har hatt iOS i mange år, men i Google OS er det en fane for å deaktivere alle varsler med et enkelt alternativ, noe vi ønsker å se i iOS på samme måte.

funksjoner-android-lollipop-should-have-ios-9-9

Smart Lås opp

Android Lollipop inkluderer en funksjon som låser opp flere enheter som har Google-operativsystemet ved å være i nærheten av hverandre, via Bluetooth eller med NFC-brikken. Det er noe vi også vil se i det nye Apple-operativsystemet.

funksjoner-android-lollipop-skal-ha-iOS-9-10

Og så langt har alle funksjonene til den nyeste versjonen Android 5.0 som vi ønsker å se i fremtiden iOS 9-versjonen av Apple-operativsystemet, og vi har kjent dem takket være Macworld, men sikkert er det mange andre som slipper unna oss.

Hva vil du se i den fremtidige versjonen av iOS 9 som du allerede har sett på Lollipop? Hva vil du se i Google-operativsystemet som du allerede har sett i iOS? La oss dine ideer eller funn i kommentarene, vi vil gjerne høre fra deg.