contadores Saltar al contenido

10 apper for iPhone og iPad Ideell for denne sommeren

Det har allerede kommet sommer! Og mange av dere vil allerede være på ferie, og til og med reise til dine favorittdestinasjoner. Men mange andre er det fortsatt planlegger turen, og dette utvalget av apper er dedikert til deg.

Vi har samlet 10 apper fra App Store for iPhone og iPad De er ideelle for å planlegge sommerferier, og også for å bruke dem når du har kommet til drømmestedet ditt.

iPhone

Hotell, offentlig transport, restauranter, mote, kart, strender, turiststeder … Her har du alt du trenger for turen. God sommer!

trivago

Trivago er en av de mest populære hotellsøkemotorene i dag, og applikasjonen for iPhone og iPad er veldig godt tilpasset vår tid, med et enkelt, rent og veldig intuitivt grensesnitt.

App in the Air

Når du har bestilt det ideelle hotellrommet, eller mens du søker etter det, må du bestille fly til byen og / eller hotellet. Og det er ingen bedre fly-app enn App in the Air, anbefaling fra App Store.

airbnb

Airbnb er et annet fantastisk alternativ til å bestille rom mellom enkeltpersoner. Det har mer enn 600 000 overnattingssteder på mer enn 34 000 tilgjengelige destinasjoner: utleie, leiligheter, leiligheter, hytter … Det er alt!

Mencanta

Vel, vi har allerede rommet og flyturen, nå er det på tide å bli pen! Mencanta er en av de mest moderne moteapplikasjonene i App Store, den vil gi deg de beste tilbudene og de beste klærne (og tilbehøret) i de mest ‘chiq’ motebutikkene: Zara, Bershka, Zalando, Stradivarius, Mango … Alt i et!

MyTaxi

Trenger du en taxi? Bestill det med myTaxi! en app som vil gi deg all slags informasjon om taxisjåføren, veibeskrivelse, kart, priser, tilbud …

iPlaya

Vi har nylig foretatt en anmeldelse av iPlaya, og da vi så hvor vellykket den var, kunne vi ikke la den være fra denne listen. Appen gir data om hver eneste av strendene i Spania: bølger, temperatur, tidevann, termisk sensasjon, type sand, vind … Og den har et fantastisk grensesnitt!

Google Earth

Hva kan vi si om Google Earth? Den beste appen for å oppdage magiske steder på ferien!

min sky

minube er en fantastisk app for å se på fotografiene til andre turister fra alle deler av verden. Et reisesosialt nettverk!

Netflix

Med Netflix-applikasjonen, hvis du har en god mobildataplan, kan du glede deg over favorittseriene dine på hotellet, på flyet …

Moovit

Vi pleide å snakke om myTaxi, et flott alternativ til Uber, men Moovit tilbyr oss alt vi trenger å vite om rutetider, kostnader og kollektivruter. Og det er at noen ganger blir offentlig transport til andre land veldig forvirrende, og enda mer hvis det er med et annet språk!