free estadisticas Saltar al contenido

10 applikasjoner kompatible med 3D Touch på iPhone 6s

abril 27, 2020

En av stjernefunksjonene til de nye iPhone 6s og 6s Plus er 3D Touch, en teknologi som gjør at smarttelefonen kan skille en enkel berøring fra et trykk. Litt etter litt tilpasser utviklerne applikasjonene sine for å støtte denne teknologien, så i dag gir vi deg et lite utvalg med 10 applikasjoner som allerede er kompatible med 3D Touch på iPhone 6s.

3D Touch har ikke forlatt noen likegyldigeSelv Samsung ville allerede jobbet med lignende teknologi. Når det gjelder utviklere, har mange ikke ventet et øyeblikk og har satt seg til å jobbe for å dra nytte av denne nye funksjonen på iPhone 6s.

Programmer som allerede er kompatible med 3D Touch.

Et titalls applikasjoner som allerede har støtte for 3D Touch

WhatsApp

Utrolig, men sant. Denne gangen har WhatsApp-gutta fått batteriene, og nesten overraskende kom oppdateringen av applikasjonen som støttet 3D Touch, mens det ved andre anledninger tar mye mer tid å se hvordan de integrerer nye funksjoner.

Instagram

Sosiale medier har også vært raske med å implementere de nye funksjonene på iPhone 6s. På Instagram kan du dra nytte av Peek and Pop-bevegelsene til 3D Touch når du ser på bilder, i tillegg til å bruke snarveiene til grunnleggende funksjoner uten å måtte gå inn i appen.

Twitter

Et annet av de sosiale nettverkene som allerede tillater å bruke 3D Touch, er Twitter gjennom den offisielle applikasjonen for iOS. I dette tilfellet kan du opprette en tweet, en ny direkte melding eller få tilgang til søket fra snarveiene.

Facebook

Facebook ble nylig oppdatert for å inkludere støtte for iPhone 6s 3D Touch. Hvis du trykker på applikasjonsikonet, kan du legge ut en status, laste opp et bilde eller en video eller til og med ta det direkte derfra.

Shazam

Vi snakket allerede om det for dager siden da vi snakket om den siste Shazam-oppdateringen. Kanskje er dette et av programmene der 3D Touch er mest nyttig, siden det lar deg raskt gjenkjenne en sang uten å måtte vente på at applikasjonen skal åpne.

Fantastisk 2.5

Fantastical 2.5, en av de mest populære kalender- og påminnelsesappene for iOS blant brukere, har nylig fått en oppdatering med forskjellige nye funksjoner. Blant annet har den blitt gjort kompatibel med 3D Touch, og takket være funksjonene Peek and Pop kan du få tilgang til tre snarveier fra appikonet.

telegram

Telegram var en av de første applikasjonene som inkluderte støtte for denne nye iPhone 6s-teknologien. Takket være 3D Touch-støtte lar Telegram deg forhåndsvise en chat fra chatlisten med Peek-funksjonen.

Pinterest

Pinterest, appen som hjelper deg med å oppdage, dele og spare mange ideer, oppskrifter, opplæringsprogrammer og mye mer, er også oppdatert og er allerede kompatibel med 3D Touch på iPhone 6s.

Feedly

Feedly er også nylig oppdatert på iOS og lar iPhone 6s brukere bruke raske handlinger takket være blant annet 3D Touch-støtte.

Hipstamatic

Denne kameraapplikasjonen regnes som en av de beste tilgjengelige i App Store. Nå kan du også bruke 3D Touch på iPhone 6s.

Antall applikasjoner som er kompatible med 3D Touch er mye større, men hos iPadizate ønsket vi å lage et utvalg av 10 applikasjoner fra de mest populære. Så hvis du har lest noen av dem etter at du har lest listen, er det viktig, ikke nøl med å fortelle oss i kommentarene.