steve jobs ipad original

10 år etter lanseringen av iPad, den Apple-enheten som har utviklet seg mest

steve jobber ipad original

I dag er iPad 10 år gammel siden den offisielle lanseringen i butikker, og Agile Partners-grunnlegger Jack Ivers ønsket å dele en veldig interessant historie om hvordan selskapet hans klarte å få tilgang til de første iPad-prototypene.

Historien begynte i 2008, da Agile partnere ga ut Guitar Toolkit som en av de første iPhone-appene.

Appen brukte enhetens mikrofon for å oppdage musikalske noter for å se akkorder i sanntid på en gitar.

Det kan interessere deg | Apple lanserer den nye iPad Pro med kameraer med LiDAR-skanner og tastatur med styreflate

Gratulerer med dagen iPad!

I løpet av 2009 møtte Apple Agile Partners for å fremheve applikasjonen. GuitarToolkit på et av de kommersielle stedene. De begynte å motta samtaler:

Apple: Vi trenger at du skal internasjonalisere GuitarToolkit på følgende språk: japansk, forenklet kinesisk, tysk, fransk og spansk. For neste uke.

Agile Partners: Ummmm .. hvorfor?

Apple: Signer denne konfidensialitetsavtalen.

Agile partnere: Her går du. Fortell oss mer.

Apple: Vi vurderer å fremheve GuitarToolkit i en kampanjekamp, ​​men uten kompromisser. Vil du gjøre internasjonalisering?

“Apple ba oss om å hoppe, og det tok oss ikke lang tid å svare ‘hvor høyt?’ GuitarToolkit dukket opp i en serie internasjonale reklamekampanjer. ”

Senere i 2010, bare noen dager etter at Steve Jobs viste iPad til verden, snakket en Apple-leder med Agile Partners og inviterte dem til kontorene sine for å utvikle en iPad-versjon av GuitarToolkit.

Slik fikk de tilgang til en av de første iPad-prototypene som utviklet appen. I følge dem hadde rommet svarte gardiner inni døren, slik at selv om du åpnet døren, ikke kunne du se noe. De var dekket med et forsterket materiale slik at bare skjermen og startknappen kunne berøres.