contadores Saltar al contenido

10 fantastiske WhatsApp-funksjoner for iOS og Android du ikke visste ennå

WhatsApp er sannsynligvis den mest brukte direktemeldingsapplikasjonen internasjonalt. Ikke fordi det er det beste, som det også kan være, men på grunn av dets popularitet. Så godt som alle har den installert på sin iOS- eller Android-smarttelefon.

Andre meldingsapplikasjoner, for eksempel Telegram, har bedre funksjoner, og i tillegg gir brukerne deres bedre personvern og beskyttelse av dataene sine. Men, WhatsApp har mottatt noen oppdateringer med nyheter overraskende.

WhatsApp

Her er 10 WhatsApp-funksjoner for iOS og Android som du kanskje ikke vet ennå.

10 utmerkede WhatsApp-funksjoner på iOS og Android

1. Del PDF-dokumenter

Takket være en av de siste oppdateringene, lar WhatsApp deg lese og utveksle tekstdokumenter i Word og PDF-format. Litt etter litt blir appen en fantastisk virksomhetsleder, veldig nyttig for å tiltrekke kunder og forbedre kommunikasjonen mellom ansatte.

2. Send en melding til flere personer

WhatsApp lar oss også sende den samme meldingen til flere personer ikke nødvendig å danne en gruppe. For dette må du få tilgang til alternativet “E-postlister” Tilgjengelig i øvre venstre hjørne av hovedprogramskjermen.

whatsapp-enable-call-iphone

3. Avbryt en lydmelding

Det er veldig enkelt å slette en lydmelding som ikke passet oss. Du må bare skyve fingeren mot venstre for å forkaste den.

4. Bruk hurtig svar fra varslinger

WhatsApp gir oss muligheten til svar på meldinger fra varsler bruker den nye hurtigresponsfunksjonen på iOS.

raskt svar

5. Merk en melding som ulest

Vil du ikke at de skal vite når du leser den siste meldingen? Ikke bekymre deg, skyv fingeren til høyre over samtalen og velg “Merk som ulest.”

6. Slett den doble blå sjekken

Den doble blå sjekken indikerer når en person har lest meldingene våre, men hvis du ikke vil ha denne funksjonaliteten kan du deaktivere den i WhatsApp> Innstillinger> Konto> Personvern og deaktiver “Les bekreftelse”.

merker

7. Bruk WhatsApp fra PC eller Mac

For noen måneder siden gjorde utviklerne av appen tilgjengelig for brukerne WhatsApp Web, en tjeneste for å bruke applikasjonen fra hvilken som helst PC eller Mac.

8. Installer WhatsApp på iPad

Det er også mulig å bruke og installere WhatsApp fra iPad eller et hvilket som helst annet Android-nettbrett. Det kan gjøres gjennom jailbreak, eller ved å installere WhatsApp-klienter som Messenger for WhatsApp.

9. Start en chat fra varslingssenteret

Med en annen applikasjon kalt Snarvei for WhatsApp kan vi inkludere favorittkontaktene våre i en widget for iOS 9 Notification Center og starte en samtale i løpet av noen få trykk. Er det ikke super nyttig?

10. Unngå automatisk nedlasting av bilder og videoer

Kanskje er det en av de mest nyttige funksjonene i WhatsApp, siden det er ganske ubehagelig å plutselig finne alle slags bilder og videoer i iOS- og Android-albumene våre. Gå til for å deaktivere automatisk nedlasting Innstillinger> Chatinnstillinger og fjern merket for alternativet “auto-save files” i iOS.

Del disse funksjonene, tipsene og rådene med alle kontaktene dine på sosiale nettverk og skriv til oss i kommentarfeltet. Vet du om andre interessante WhatsApp-funksjoner?