contadores Skip to content

10 fingre, en lærerik app for barn å lære seg numre og legge til med en iPad, iPad Air eller iPad Mini

10 fingre for iPad, iPad Air og iPad Mini

Ved mange anledninger tror vi at barn bare kan leke når de har en iPad foran seg, men i App Store er det mange pedagogiske applikasjoner som de små kan lære seg med. I de fleste tilfeller og på grunn av små alder, er det nødvendig at de også har det moro. Hvis du er ute etter en slik applikasjon, kan du prøve 10 fingre. En applikasjon som lærer tall på en ordentlig og morsom måte.

10 fingre, i tillegg er det helt trygt, ingen kjøp i appen eller noe sånt som gjør noe med barns lek. Noe av det viktigste er at de små kan samhandle med full brukervennlighet når de kommer foran iPad og denne applikasjonen overgår langt denne forutsetningen. Tør du å prøve det? Vi syntes det var deilig!

Grensesnittdesign

10 fingre er et veldig enkelt program, så snart du laster ned det og åpner det for første gang oppdager du at nøkkelen ligger i enkelheten. Appen er designet for barn mellom 3 og 6 år, og etter å ha prøvd den med en jente på 3 kan vi forsikre at de elsker den. Lek og lær ved å lytte en stemme som teller småfingrene som barnet har lagt på iPad-skjermen det er virkelig fantastisk.

Bakgrunnen hjelper, tydelig og med et design som ligner det på en tegnepute. Formene og gjenstandene som dukker opp er lette for små å forstå: snegler, marihøner, sommerfugler, frosker, gulrøtter og mange flere.

Den tilbyr også forskjellige språk, og du kan når som helst velge det du ønsker. Lær tallene på engelsk!

10-fingre-hender

Hvordan spille 10 fingre?

10 Fingers tilbyr tre forskjellige typer lek og læring for barn. I en av de tre er det viktigste at barnet blir kjent med figurene, tallene og lærer å telle fritt. I tillegg kan du begynne å tjene dine første summer enkelt og alltid å spille. I en av de tre modusene er det to typer spill: gratis eller utfordring.

10-fingre-ipad-capture-2

I fri modus kan barn sette fingrene på skjermen og sjekke hva som skjer. I utfordringen blir de nødt til å ta hensyn til hva som vises på skjermen for å gjøre det bra. Noe veldig viktig, og som du må konfigurere for å kunne spille, er multitouchbevegelsene. Du må deaktivere dem slik at barn kan sette mer enn en finger om gangen på skjermen på iPad eller iPad Mini Retina.

De tre forskjellige spillmodiene er:

  • Antall og mengde: I dette spillet kan barn leke på to måter å sammenligne tallene med antall elementer som vises på skjermen. De kan plassere fingrene de vil få dyrene til å vises, eller telle gjenstandene som vises og sette riktig antall fingre på skjermen.
  • Tallene: Nå er det viktigste figurene og din visuelle gjenkjennelse. Denne gangen vil barna også kunne leke på to forskjellige måter og vente på at nummeret skal vises på skjermen for å plassere fingrene eller legge fingrene de vil ha på skjermen for å se hvordan riktig nummer vises.
  • Tilgang: Denne delen er den med det høyeste nivået av applikasjonen. Nå må barna plassere fingrene som utgjør summen, hvert nummer på den tilsvarende siden av skjermen. Når de gjør det, vil et barns stemme si riktig resultat. De kan også sette små fingrene, uten figurer på skjermen, og stemmen til applikasjonen vil også gjøre tillegg.

Tilleggsmateriell

Applikasjonen er helt uavhengig og kan bare brukes og utelukkende med fingrene, uten å bruke noe ekstra materiale. Fortsatt har utviklerne tenkt på alt og du kan kjøpe noen trefigurer for barna å leke i tillegg til å gjøre det med fingrene. Med disse tallene vil barna raskt kunne gjenkjenne hvert nummer og summen som produseres når som helst. Disse brikkene lar barn lettere tilegne seg det abstrakte konseptet som tall representerer for dem. Hvis du er interessert i å anskaffe dem, kan du gjøre dem fra nettstedet til apputvikleren.

10-fingre-hender-2

Det vi likte mest med 10 fingre

  • Hvor gøy barn har lært med appen.
  • Hvem som er i stand til å gi antall fingre som barnet har på skjermen.

Det vi likte minst med 10 fingre

  • Vi mangler nivåer for litt eldre barn, det kan være en veldig nyttig app for dem å lære å gjøre mer avansert tillegg eller subtraksjon.

Last ned 10 fingre for iPad, iPad Air og iPad Mini