10 flerspillerspill for iPad Ideell for denne sommeren

Denne sommerferien vil vi ha en god mengde fritid, en tid som vi kan bruke til å bruke iPad-en vår til å spille flerspillerspill og nyte morsomme spill med andre spillere.

I denne artikkelen vil vi anbefale 10 fantastiske flerspillerspill for iPad som du kan laste ned og installere i sommer. Vil du bli med oss ​​på noen få kamper?

Videospill-spill

Før du starter med samlingen av flerspillerspill for iOS, inviterer vi deg til å se driften av noen av dem gjennom en kort videoomtale. Nyt det!

10 flerspillerspill for iPad i sommer

Asfalt 8

Vi startet samlingen med et av de mest spennende og morsomste bilkjøringsspillene for øyeblikket: Asfalt 8. Dette spillet utviklet i Spania tilbyr en fantastisk flerspilleropplevelse, med knapt etterslep og et stort utvalgssystem for kretsløp og bilmodeller.

For bare et par dager siden, Gameloft inkluderte mange nye funksjoner i Asfalt 8 gjennom en oppdatering som brakte nye biler, klistremerker og spesielle utfordringer.

Blitz Brigade

Hvis du ikke er veldig glad i fart eller bare vil ha et annet spill enn billøp, inviterer vi deg til å prøve Blitz Brigade, en super morsom og underholdende flerspillerskytter.

Blitz Brigade lar oss velge mellom forskjellige typer karakterer (soldat, medisin, stealth, tank og snikskytter) og gir oss også muligheten til å bruke biler, stridsvogner og helikoptre på vår iPhone eller iPad.

Orden og kaos

Det fine med videospill på nettet fra App Store er at vi kan finne alle typer og kategorier. Order & Chaos er en massiv MMORPG der vi kan delta i episke kamper med tusenvis av tusenvis av spillere.

Order & Chaos tilbyr oss en enorm åpen verden full av forferdelige skapninger som vi kan kjempe med, kan vi også bli med i klaner og til og med kringkaste spillene våre gjennom Twitch.

forfengelighet

Vi fortsetter med et annet av spillene, sammen med Order & Chaos, det mest populære for øyeblikket: Vainglory. Det er en MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) der vi vil være en del av spill av 3 vs 3 spillere.

Vainglory har utmerket spillDen oppdateres jevnlig med nye helter og gir oss en brutal og spennende spillopplevelse.

Heroes of Order & Chaos

Og … snakker om MOBA-spillVi anbefaler Heroes of Order & Chaos, en iPhone / iPad-flerspiller som lar oss bruke O&C-tegn. Og en ny oppdatering er sluppet!

Replay av spill på Twitch TV, Observatormodus, spennende spill, unike spesielle evner og mye mer. Et sterkt anbefalt spill.

Zombiewood

Nå er det zombienes tur, og vi starter med Zombiewood. Et spill for iPhone og iPad full av humor, action og, selvfølgelig … zombier!

I Zombiewood vil vi kontrollere en skuespiller som vil måtte spille karakteren sin i noen noe … farlige scener. Relativt nylig ble en flerspillermodus inkludert der vi kan bli med andre spillere for å avslutte bølger og bølger av zombier.

Call of Duty: Zombies HD

Liker du CoD? Da kan du ikke gå glipp av den spennende Call of Duty: Zombies HD på iPhone eller iPad.

I denne imponerende flerspilleren får vi muligheten til å slå oss sammen Kooperative spill for opptil 4 spillere via Wi-Fi og drepe så mange bølger av zombier som vi kan. Ubegrenset moro!

Dungeon Hunter 5

Dungeon Hunter 5 er for tiden et av de foretrukne (og høyest rangerte spillene i App Store) RPG av iOS- og Android-brukere.

Selv om samarbeidsmodus i sin forrige avbetaling, DH4, var mye bedre, har denne gangen Dungeon Hunter 5 også en asynkron kooperativ flerspillermodus (IKKE i sanntid), men det er fortsatt like morsomt å delta i arrangementer, drepe skapninger og monstre, eller oppgradere figurene og våpnene våre.

Modern Combat 5

Hvis du er mer enn FPS for iPhone og iPad, Vi anbefaler gratisspillet Modern Combat 5. En fantastisk tittel med spektakulær grafikk og nesten perfekt spill.

I MC5 er en serie ganske interessante forbedringer og nyheter introdusert. I tillegg har flerspillermodus også blitt betydelig forbedret.

Siegefall

Vi kunne ikke fullføre samlingen av flerspillerspill uten å inkludere et i ekte Clash of Clans-stil, og Siegefall er et innovativt og ideelt alternativ å underholde deg selv en stund i sommer. Men vær forsiktig, det er veldig vanedannende!

I Siegefall kan vi bygge bygninger, opprette vår egen hær, sende våre tropper for å invadere andre territorier … Og mye mer!

Tro meg når jeg sier det med hver og en av disse flerspillerspill, vil du tilbringe timer og timer med underholdning og moro gjennom hele sommeren. Hvem av dem har hektet deg mest? Ønsker du å anbefale oss noen andre flerspiller for iPad? Vi ses i kommentarene og på sosiale medier!