10 funksjoner Apple bør inkludere i iOS 9 for iPhone og iPad

Med iOS 7 ga Apple en vri på designet og konseptet til operativsystemet. iOS 8 var en oppdatering som fortsatte med den samme visjonen, med tanke på designen, med noen justeringer og lagt til nye funksjoner. Nå håper vi at iOS 9 fullfører og forbedrer noen seksjoner, i tillegg til å inkludere forbedringer i Apple-operativsystemet.

Vi vil helt sikkert vite om denne nye versjonen i neste ekspo. Worldwide Developers Conference (WWDC) som skal avholdes i juni i år, og for noen dager siden fikk vi vite at Apple allerede tester iOS 9 på iPhone 6 og 6 Plus.

funksjoner-eple-inkluderer-iOS-9-iphone-ipad-2

Men, Vi kommer til å kommentere noen ting vi ønsker å se i iOS 9 deretter.

Tilgangskode og beskyttelse for alle applikasjoner

Det ville være fint om en tilgangskode ble inkludert i noen applikasjoner, eller at utviklere kunne inkludere denne funksjonen. Dette er veldig nyttig, siden hvis du låner ut enheten til tredjepart, kan de ikke få tilgang til den i henhold til hvilken type applikasjoner, for eksempel økonomiske.

Foreløpig legger ikke utviklerne til funksjoner av denne typen, det er noe vi ønsker å se, for å kunne spesifisere en tilgangskode for applikasjoner eller bare deaktivere de vi ønsker. En gjestebrukerkonto ville være en mulig løsning.

Bedre kart

Apple introduserte sine egne kart i iOS 6-versjonen av 2012. Selv om den hadde en noe skuffende start, siden den ikke inneholdt en veldig aktuell eller nøyaktig kartdatabase, har den gradvis blitt bedre med hver versjon av iOS. Men det har fremdeles mye å forbedre hvis vi sammenligner det med den maksimale konkurrenten, Google Maps.

funksjoner-eple-inkluderer-iOS-9-iphone-ipad-4

Du har fremdeles mange funksjoner å tilby og Det ville være fint om iOS 9 inkluderer adresser til offentlig transport eller et kart over noe interiør i bygningen.

Standard tredjeparts applikasjoner

Dette er noe som er blitt bedt om praktisk siden begynnelsen av iOS, og det er noe som er vanskeligere å endre, siden hvis de ikke har lyttet til åtte versjoner av systemet sitt, tror vi ikke de vil gjøre det nå. Hver versjon av iOS har standardapplikasjoner valgt av Apple som vi ikke kan slette eller endre. Det ville vært bra inkludere et alternativ i iOS 9 som lar oss velge hvilke applikasjoner vi vil at systemet skal ha med som standard eller endre noen av dem for andre etter vårt valg og som vi bruker.

Det er vanskelig for Apple å inkludere dette i iOS 9, men sannheten er at ingen noen gang hadde trodd at Cupertino tillot tredjeparts tastaturer og der har vi dem.

Skjul forhåndsinstallerte apper

Hvis Apple til slutt ikke lar oss velge de opprinnelige applikasjonene til iOS 9 og ikke lar oss slette dem, hvorfor ikke ta med en funksjon for å skjule dem fra hovedmenyen. Hvis vi ikke skal bruke dem, med mindre de ikke gidder.

funksjoner-eple-inkluderer-iOS-9-iphone-ipad-5

Som Podcast-applikasjonen, som er hjemmehørende i iOS 8, og som vi ikke kan fjerne eller skjule, hvis vi ikke skal bruke den.

Deling av forbedret innhold

En av funksjonene som bør implementeres bedre i iOS 9, selv om vi i iOS 8 allerede har sett det i noen applikasjoner, er å forbedre måten vi deler ting fra applikasjonene med kontaktene våre på. Dette er noe som Android gjør veldig bra, og som Apple til en viss grad bør forbedre seg for sitt iOS 9-system.. Å gjøre det raskere, enklere og enklere, i tillegg til å kunne dele ting i alle applikasjoner, ikke bare de som inkluderer det, ville være et flott aspekt å forbedre.

Vi har allerede sett noen iOS 9-konsepter som vi likte, og som vi tilbød deg for noen måneder siden.

En iCloud-app på iOS 9

iCloud har vært en av de store funksjonene som er inkludert i operativsystemet iOS og OS X 10.10. Men mens vi på Mac-datamaskinen kan navigere iCloud-innholdet gjennom en mappe, på iOS kan vi bare gjøre det i de applikasjonene som støtter iCloud.

funksjoner-eple-inkluderer-iOS-9-iphone-ipad-6

En spesifikk applikasjon for iCloud i iOS 9 ville være et flott alternativ og vi vil gjerne se det.

Støtte for flere brukere

Dette er et annet av aspektene som har spurt i lang tid, og som vi ønsker å se gjort i iOS 9, støtten til flere brukere på samme enhet, gjennom forskjellige kontoer.

Denne funksjonen vil være mye mer praktisk på en iPad, siden denne enheten ofte deles med forskjellige familiemedlemmer eller med partneren din. For å kunne opprette en konto for hver bruker og hver for seg å ha sine egne innstillinger i iOS 9, ville være veldig nyttig i mange tilfeller.

Tilpasselig kontrollsenter

Kontrollsenteret er en av de beste funksjonene som er inkludert i iOS 7. Til tross for at det er et enkelt fremskritt, er det veldig nyttig å kunne få tilgang til forskjellige innstillinger raskt og uten å måtte gå gjennom flere menyer.

funksjoner-eple-inkluderer-iOS-9-iphone-ipad-7

Men det er fortsatt mye å forbedre, siden i tillegg til at du ikke inkluderer noen ting, for eksempel en knapp for å deaktivere datatilkoblingen, Den er ikke veldig tilpassbar, og den kan heller ikke tilpasses etter vår smak. Det er noe du bør være klar over for iOS 9.

Å kunne kombinere flere Apple-identifikatorer

Dette er ikke en spesifikk iOS-funksjon, men vi ønsker at det endelig kunne gjøres. Det er brukere som samler flere Apple ID-er, fordi de fra Cupertino har lagt til flere identifikatorer. Det ville vært bra at flere identifikatorer kan slås sammen til en, å bare ha en og dermed skape mindre forvirring for brukeren.

Vær-app på iPad

Vi kommer til å avslutte med en litt spesiell forespørsel, siden mange brukere sikkert ikke er noe som betyr noe særlig. Hvorfor er det ingen vær-app på iPad?

Siden Apple inkluderte en av værprogrammene som vi likte mest i iOS 7, har vi lurt på om ikke en inkludering av en lignende applikasjon på iPad. Vi ber om at vi for iOS 9 kan konsultere værprogrammet, men på storskjerm på en iPad.

funksjoner-eple-inkluderer-iOS-9-iphone-ipad-3

Så langt har noen av tingene vi vil ha iOS 9. Vi har allerede tilbudt deg en artikkel hvor vi ba om ti Lollipop-funksjoner som vi ønsker å se i iOS 9, siden Android-systemet i noen aspekter er mye mer attraktivt enn iOS.

Vi har blitt inspirert av Know Your Mobile til å lage denne listen over funksjoner som vi ønsker å se i iOS 9. Visst har du dine egne alternativer. Hva vil du at Apple skal ha med i iOS 9? Du kan la oss dine alternativer i kommentarene.