10 gratis klassiske iPhone-spill som ikke vil svikte deg

Det er spill som vi har gravert på netthinnen, essensen i våre tidligste tider og det etterlatt et merke av en eller annen grunn. De var muligens ikke topp når det gjelder grafikk, men de hadde noe som fengslet oss.

Av denne grunn har vi forberedt dette innlegget med klassiske spill som ikke skulle mangle på iPhone-en dinLa oss ikke vente lenger. Det beste av alt er at nedlastingen er gratis, og de vil garantere deg magiske øyeblikk som du vil huske.

Det kan interessere deg | Lei av normale selfies? Med denne appen og iPhone X vil du lage dem i 3D

Edderkopp kabal

Han klassisk kabal for Windows-datamaskiner og at hver dag gir deg en daglig utfordring som du må overvinne. Tør du å reise til 90-tallet?

CSR Racing 2

En avantgarde anmeldelse av det klassiske bilspillet. Legg deg i hendene på en Lamborghini eller en McLaren og etterlater et merke på gatene.

Pyramid Solitaire

Veldig underholdende, det er en versjon av den første vi har foreslått. Hvis bokstavene er din greie ikke nøl, vis ferdigheten din.

Puslespill

Gåtene han tilbyr oss, mer enn 20 000, de er veldig underholdende å gjøre. Den definitive appen til å tilbringe gode tider.

Minesveiper Q

Ja, den virkelige gruveveveren. Hvor mange timer har du brukt sammen med ham på å ikke tråkke på en? Nå du kan huske de gode tider.

Zynga poker

Uten å nøle, det beste pokerspillet du kan finne i App Store. Du vil kunne utfordre spillere fra hele verden i timbas.

Sudoku

Dette Japansk mattspill er en avisklassiker, nå kan du glede deg over den i digital versjon. Vil du kunne legge til 9?

PAC MAN

Det er ikke spillet mer klassisk enn spiseren, i stand til å flytte oss til maskinene i arkadespillene. Unngå spøkelser!

Sjøkamp

Han spill om å synke livets flåte, Vis evnen din ved å sende motstanderens båter til havets bunn.

Fire på rad

Timene vi har brukt sammen med leketøysversjonen hans sammen med vennene våre. Å ta den til din iPhone er så enkelt som å laste ned det.

via | idropnews

Tabla de contenidos