10 iPhone- og iPad-spill for Valentinsdagen

Vi er bare et par dager unna Valentinsdagen, og på iPadizate bringer vi deg en liten samling med noen spill å tilbringe Valentinsdagen. I den vil du finne flere spill, noen for to personer å spille og andre for romantiske opplevelser, alle tilhører de to nye seksjonene som ble lansert av Apple i App Store.

Hvis du og partneren din liker å ha det bra med å leke med iPhone eller iPad, kan det være lurt å overraske henne med et nytt spill til Valentinsdagen. I anledning feiringen av Valentinsdagen har Apple lansert to tematiske seksjoner i App Store iPhone og iPad lastet med spill.

Valentinsdag iPhone og iPad-spill.

Et av dem heter “Romantic Adventure Games” og det har flere spill der romantiske forhold spiller en grunnleggende rolle i historien. På den andre siden, den andre delen er “Spill for to”, et utvalg av titler å spille mellom to som ikke har et kjærlighetstema, men som er perfekte å ha det morsomt.

Du kan like | Fyll skjermen med kyss på Valentinsdagen med spillet E-Lover.

Ha god tid denne Valentinsdagen med disse spillene for iPhone og iPad!

App Store har spill av alle slag for både iPhone og iPad. Også, Spillene som vi legger igjen nedenfor, kan du glede deg over både hvis du har en partner, eller hvis du er singel eller singel, så… Alle liker Valentinsdagen!

Valentinsdag iPhone og iPad-spill.

Mye fest!

Et morsomt spill å ha det bra med familie, venner, partner eller til og med alene. Det har flere veldig underholdende minispel, blant annet er det rulett, duell, tic tac toe, det varme setet …

Klar Steady Bang

Lev en ekte vestduell med dette enkle spillet som du må være raskere enn motstanderen og bli den raskeste forbuderen.

Varme hender

Hvem har aldri spilt hete hender? Nå har spillet også nådd mobile enheter, og målet er det samme, å slå motstanderens hånd og prøve å få så få smeller som mulig. Det gode er at her vil ikke hendene dine lide.

Duell Otters

Et annet alternativ for å spille to personer lastet med minispel der du kan konkurrere for å se hvilken av de to som er bedre. Skjermen er delt i to for hver spiller.

OLO-spill

Et av de mest underholdende alternativene å spille online, med en annen person eller til og med 4 personer. Målet er å kaste plater og få dem til å forbli i farge på samme for å få poeng, selv om du også kan gi motstanderens plater til å miste poeng ved å fjerne den fra fargen.

Agent Alice

Bli agent Alice og gå inn i en verden full av gåter og karakterer som du vil møte når du oppdager mysterier.

Sjømannsdrømmen

Utforsk en drøm i havverdenen der tiden går, selv når du ikke er i den. Et spill som fanger deg fra første øyeblikk …

Kjærlighetshistorie: Brev fra fortiden HD

Oppdag den utrolige historien om evig kjærlighet i dette spillet der du må følge en rekke ledetråder for å reise gjennom tid og se hvordan historien om kjærlighetsbrev over 30 år gammel som du vil motta i en pakke var.

Episode – Velg historien din

Et spill der du må velge alternativene og bestemme hvordan du vil at historien skal utfolde seg. Avhengig av avgjørelsen du tar, vil banen gå den ene eller den andre veien.

Skal vi gå sammen? – Niflheim +

Dyp ned i Niflheims verden, den mørkeste og kaldeste dødsriket ledet av kong Jean. Den er inspirert av viktoriansk tid og steampunk-stil.

Vi håper du liker disse spillene og har en fantastisk Valentinsdag!