10 måter din iPhone vil endre seg med ankomsten av iOS 11

iOS 11

Apple forventes å presentere den endelige versjonen av iOS 11 offisielt i løpet av september måned, sammen med lanseringen av den nye iPhone. Før du installerer den, oppfordrer vi deg til å kjenne til alle nyhetene det vil føre med seg.

IOS 11-programvaren vil implementere alle slags endringer på iPhone-en dinDet vil ha et kontrollsenter med et nytt design og nye funksjoner, et annet varslingssenter, forbedringer i Siri og mye mer.

I denne artikkelen vil vi snakke om De 10 mest bemerkelsesverdige endringene som iOS 11 vil transformere din iPhone med helt.

1. Kontrollsenter

IOS 11 Control Center kan tilpasses fullt ut. I tillegg har brukergrensesnittet et nytt design som opptar hele skjermen.

2. Skjermbilder

Apple har endret måten brukerne tar skjermbilder på. Nå med iOS 11, når du tar skjermen, vil en forhåndsvisning av miniatyrbilder vises hvor du kan redigere bildene dine på en mye mer effektiv måte.

iPad iOS 11

3. Siri

Med iOS 11 vil du ha muligheten til å spørre Siri om han kan oversett hvilken som helst setning til kinesisk, engelsk, spansk, fransk, tysk og italiensk.

4. Kamera

Apple har lagt til et stort antall nye filtre, som om det var en bilderedigeringsapp, til Camera-applikasjonen til iOS 11.

5. Varslingssenter

Interessant nok, etter ankomsten av iOS 11, vil varslingssenteret være en del av låseskjermen. Faktisk, noen varsler vil forbli skjult til du skyver fingeren opp.

iOS 11

6. Filer

Apple har introdusert en ny applikasjon kalt Files som du kan administrere noen av filene dine med.

7. App Store

App Store er fullstendig renovert, så din måte å utforske app store med din iPhone vil endre seg fullstendig i iOS 11.

8. Apple Music

Apple Music vil også ha visse endringer, nå fungerer streamingtjenesten Det vil være veldig likt det i et sosialt nettverk og du kan følge andre brukere.

iOS 11

9. Wi-Fi

iOS 11 Det vil ha en ny måte å dele passordene til Wi-Fi-tilkobling. Med et par trykk vil du allerede ha delt Internett-tilkoblingen din.

10. Enhånds tastatur

I iOS 11 Det vil være et tastatur som du kan skrive med en hånd på iPhone, enten du er venstrehendt eller høyrehendt, grensesnittet vil bli plassert på siden.

Spor | Business Insider