Apple slutter å signere iOS 12.1.3 etter en måned med iOS 12.1.4

10 nye funksjoner i iOS 12 som du vil prøve på iPhone og iPad

Apple lanserte den offisielle lanseringen av sin nye versjon av mobilprogramvare for iPhone og iPad for omtrent tre uker siden. Per i dag er iOS 12 allerede installert på 50% av aktive enheter, så den har en bedre mottakelse enn iOS 11 på dette tidspunktet.

Selv om det bitte eplebedriften bestemte fokusere all innsats på å forbedre ytelse og stabilitet av sitt mobile operativsystem er sannheten at iOS 12 har mange interessante nyheter. Det er mange nye funksjoner og elementer som har fornyet designet med små detaljer i brukergrensesnittet.

I denne artikkelen har vi samlet en serie med nye funksjoner, fordeler og funksjoner i iOS 12. Vi er sikre på at du vil elske å prøve disse interessante nyhetene på din iPhone og iPad!

Det kan interessere deg | Hva har vi savnet mest i iOS 12?

1. FaceTime med Memojis

FaceTime-applikasjonen er fornyet med gruppe videosamtaler med en grense på opptil 32 deltakere. Selv om denne funksjonen ikke vil være tilgjengelig før ankomsten av iOS 12.1, som forresten også vil bringe 70 nye emojier. Imidlertid er det ikke den eneste nyheten med FaceTime.

Fra nå av vil brukere ha muligheten til bruk iPhone X, iPhone XS og iPhone XS Maks ansiktsgjenkjenning for å inkludere Memojis (Animojis og andre klistremerker) i FaceTime videosamtaler. Og det er supergøy!

2. De grupperte varslene

Åh … varslene …! De små varslene som noen ganger gjør livet vårt så lykkelig og mange andre ganger, gjør at vi ønsker å kaste iPhone ut av vinduet. Når du har mange applikasjoner, spesielt når det gjelder sosiale nettverk og direktemeldinger, kan varslinger være litt ubehagelige. Men takket være iOS 12 har Apple implementert et nytt varslingsstyringssystem som vil gjøre livet mye enklere for oss.

Først av alt, nå kan varsler være gruppe individuelt etter søknad slik at de ikke tar like mye plass i varslingssenteret. I tillegg er det en ny måte å håndtere varsler fra varslene selv. Bare skyv fingeren til venstre på et varsel, trykk “Få til” og velg et av de nye alternativene som “Diskret varsling” for å stille varsler.

3. Bruk tilbaketrekningsreaksjoner i varslinger

Sikkert mange av dere vil huske ankomsten av den raske responsen på meldinger med “beriket varsling” av iOS 10. Vel, Apple har ønsket å gå et skritt videre, og med iOS 12 har introdusert den raske responsen med Tapback-reaksjoner i Meldinger.

4. Den nye snarvei-applikasjonen

Med iOS 12 kan du laste ned snarvei-appen og lage dine egne tilpassede handlinger. Du kan utføre flere handlinger på forskjellige applikasjoner og systemelementer ved hjelp av en enkel stemmekommando (eller et trykk). Vi gir deg et par opplæringsprogrammer fra vår guide for å lære hvordan du bruker snarveiene til iOS 12:

5. Automatisk innlogging

Denne funksjonen var allerede tilgjengelig i tidligere versjoner av operativsystemet, men med iOS 12 har Apple fornyet designet og forbedret brukervennligheten. Hver gang du går for å logge inn på en blogg, et sosialt nettverk, et forum osv. I Safari, vil det vises et vindu med en knapp for å fylle ut legitimasjon automatisk.

6. Vis favoritter i Safari

Konfigurasjonsinnstillingene til Safari i iOS 12 har et nytt alternativ som lar brukere vise “Favicon” -ikonene på hver webside i kategoriene i nettleseren. Gå til for å aktivere denne funksjonen Innstillinger> Safari.

7. Ikke forstyrr programmering av modus

Ikke forstyrr modus er blitt forbedret litt i iOS 12 med en nyttig funksjon som tilbyr muligheten til planlegg aktiveringen i en time, en dag eller til du drar fra et bestemt sted.

8. Hei Siri! i lav effektmodus

Før var det ikke mulig, men nå med iOS 12 kan du bruke “Hey Siri” -funksjonen når iPhone-enheten din er i lite strømmodus. Denne funksjonen er aktivert som standard, og dessverre kan de ikke deaktiveres hvis du vil spare litt mer batteri med mindre du går inn Innstillinger> Siri og søk.

9. Skann QR-koder fra Kontrollsenteret

Du visste sikkert at du kunne skanne QR-koder fra kameraet til iPhone og iPad. Men visste du at du med iOS 12 kan legge til en knapp for å skanne QR-koder i Kontrollsenteret? For å gjøre det gå til Innstillinger> Kontrollsenter> Tilpass kontroller og legg til “Skann QR-kode”.

10. Kameraeffekter i meldinger

Meldingsapplikasjonen har inkludert noen veldig interessante forbedringer, nyheter og små detaljer, for eksempel introduksjonen av Bilder-appen for å velge og sende bilder til kontaktene dine. En annen av de mest interessante nyhetene tillater legg klistremerker, effekter og filtre til bildene dine når du bruker kameraet direkte i Meldinger. Du må bare gjøre det trykk på stjerneknappen i nedre venstre hjørne.