10 open source-spill for Windows

10 open source-spill for Windows 10 open source-spill for Windows

Open source-spill for Windows

Når vi snakker om spill for Windows Vanligvis blir de siste nyhetene alltid nevnt, og ved mange anledninger blir alltid gratis spill utelatt.

I dag ønsker vi å knekke et lite spyd til fordel for open source spill og mer spesifikt av open source spill for Windows tilbyr en liste med 10 open source-spill for Windows.

 1. AssaultCubeDette er en førstepersonsskytter som har kubemotoren. Den beste spillmodusen uten terninger, som for mange spill av denne typen er online. Størrelsen på nedlastingen vil overraske oss siden den bare har 40 MB. Spillet er tilgjengelig for begge Windows, Linux hvordan Mac OS X.

  Assault Cube

 2. GåteDette er et pulsvideospill som kan teste ferdighetene dine, det har mer enn 200 nivåer og på bare 2 måneder har det allerede mer enn 200 000 nedlastinger. Spillet er tilgjengelig for forskjellige versjoner av Windows (inkludert Windows 7), Linux og Mac OS X.

   puzzle

 3. FreeCivDette er et kjent strategispill som lar oss skape et imperium. Vi vil begynne i forhistorien og utvide til vi erobrer verdensrommet. Spillet er tilgjengelig for Windows og Mac OS X.

   freeciv

 4. rong> LinCity Denne simulatoren lar oss lage og administrere alle nødvendige strukturer for å vedlikeholde og utvikle en by.

   linicity

 5. NeverballDelvis puslespill, delvis actionspill og 100% morsomt. Dette videospillet krever OpenGL og er tilgjengelig for Windows, Linux og Mac OS X.

  Neverball

 6. NexuizEn annen 3D-skytter, som gir oss de typiske modusene for denne typen spill som “fange flagget,” deatmatch Team “og” dominans “. Spillet krever OpenGL, og er tilgjengelig for Windows, Linux og Mac OS X.

   nexuiz

 7. TorcsDet er en utmerket racersimulator, den er tilgjengelig for Windows, Linux og Mac OS X.

  Torcs

 8. SkjelvEn annen skytter som lar oss velge mellom å være en del av et team med mennesker eller romvesener. Basert på dette valget vil vi åpenbart ha tilgang til en eller annen type våpen.

 9. WormuxDet er et veldig morsomt spill som er basert på det mytiske orm…. Vi vil ha det moro med denne typen spill til hånden.

  wormux

 10. ZombiesEt godt spill (basert på REALbasic) der vi, som vi kan forestille oss med navnet, må kvitte oss med en times zombier. I tillegg til Windows er tilgjengelig for Mac OS X.

   zombier

Hilsen fra dypet av bytene.

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige