contadores Skip to content

10% RABATT – ONLINE-kurs iPhone / iPad Apps-utvikling

Vil du trene som utvikler / utvikler av mobilapplikasjoner? Fortsett å lese!

IOS-programmeringskurs for iPhone og iPad AGBO med 10% RABATT !!!

kurs-ios

Implementert av Fernando Rodríguez, dette ONLINE-kurset er designet nettopp for å lette den opprinnelige oppstarten, og gir veldig solide fundamenter som gjør det mulig for studenten adressere enhver ikke-triviell iOS-utvikling.

Fernando Rodríguez (@ frr149 & CocoaMental) og hans omfattende erfaring med å lære iOS på de fire sidene av verden til selskaper som Unisys, Telefonica, Everis, etc. Han har mesterlig oppdaget hvilke som er de vanligste feilene og de vanligste tvilene som gjør at nybegynnere kaster bort tiden sin, og han blir fortalt med klarhet og didaktikk som ikke bare lærer, men også fortryllende.

utviklings-ios-ipad

Dette kurset er preget av dets maksimale kvalitet og av å tilby veldig solide grunnlag i de konseptene som virkelig er viktige og vanskeligste å assimilere på egen hånd.

Hvis du leter etter et kurs som lar deg lære på en solid og definitiv måte nøklene til utvikling av iPhone / iPad Apps og kos deg også med eleganse og klarhet som denne internasjonalt anerkjente instruktøren forklarer, dette er ditt kurs!

Det er et kurs i spansk 100% ONLINE Den kan kjøpes av alle fra alle land i verden.

Kursmateriell:

 • Nesten 20 timer med enormt didaktiske videoklasser og med en uslåelig kvalitet både når det gjelder innhold og produksjon.
 • Eksklusive notater om POO objektorientert programmering.
 • Mer enn 300 lysbilder, diagrammer som vil bli dine beste følgesvenner.
 • En komplett app med lysbilder som bruker alle konseptene til MVC lært.
 • Oppdatert materiale.

Emnets varighet og forkunnskaper:

Cirka 20 timer av tiden din og minimal kunnskap om objektorientert programmering er alt du trenger nå for å lære å gjøre det utvikle apper for iPhone og iPad uten å forlate hjemmet.

Hvem er dette kurset for?

Utviklere med tidligere programmeringserfaring for andre miljøer.

Kurskrav:

 • Å ha en tidligere OOP-base anbefales sterkt, men ingen forkunnskaper om mål C er nødvendig.
 • Mac Intel-datamaskin. Hvis du ikke har det, macincloud.com det er et alternativ.
 • Siste stabile versjon av Xcode og SDK.
 • INGEN behov for en mobil enhet (iPhone eller iPad).

Kursinnhold:

 • Over 125 klasser og 20 timers innhold!
 • All kunnskap blir assimilert ved å øve foran Xcode.
 • Gjennom hele kurset utvikles en komplett app. Appen vil gjennomgå forskjellige interaksjoner, som hjelper oss å lære fra denne eksperten i iOS-trening hånd om nye konsepter, samt i praksis se hvordan vi får mest mulig ut av Cocoos designmønstre til gjør koden så fleksibel, løst koblet og enkel som mulig.
 • Sluttresultatet er en Universal App som fungerer på både iPhone og iPad som lagrer data mellom en økt og en annen liste som skal lastes opp til App Store.

Sertifikat:

På slutten av kurset vil et deltakerbevis bli levert i PDF-format signert av Fernando Rodríguez selv.

Kurspris:

$ 399 (€ 310 endring)

NÅ KUN $ 359 – € 264

Takk til en 10% rabatt allerede brukt i knappene nedenfor, bare gyldig for lesere av iPadize og begrenset til 10 9 kurs.

KJØP KURS:

JEG ØNSKER Å REGISTRERE I DENNE KURSEN

Litt info om læreren:

Utvikler, instruktør & “Nerd”Antas at Fernando (Linkedin) er ekspert på undervisning av høyeste kvalitet innen programmering og utvikling for enheter iOS, Cocoa Touch, Objekt C, eller det er det studentene sier.

Det er Chef de Formación de AGBO Training, Samarbeid som iOS-instruktør med noen av de mest prestisjefylte programmeringssentrene i verden. Førsteamanuensis ved U-tad, gjesteforfatter av magasiner som iPhoneWorld, Applesfera.com, han har også sin egen teknologiblogg CocoaMental.com. Vanlig foredragsholder på konferanser i og utenfor Spania (iOSDevUK, CodeMotion, BCNDevCon, osv.) Og ofte en av de heldige som klarer å skaffe billetter til Apples WWDC-er i San Francisco.

Studentenes mening:

Jeg er nettopp ferdig med nettkurset, og jeg kan bare takke deg for måten de lærer stoffet på. Jeg har vært med på dette siden 2009, og selv om jeg hadde appen min i AppStore, har jeg sett på meg som en utvikler frustrert over resultatene og av å ha tankene mine tåket av mange ting jeg brukte, men ikke helt forsto. Ved å vise oss mønstre i Apple-stil for programmering, ble tankene mine helt avdekket, og jeg venter allerede på at neste online kurs skal gå til neste nivå. Jeg vil gjerne lære mer om Blocks, Core Data, iCloud (I henhold til de siste modifikasjonene i iOS7), etc. Siden jeg bor sør i Chile, kan jeg bare vente.

 • Alfonso M. (e-post) juli 2013

Sprekken på @ frr149 har fjernet MOREN AV ALLE KURSER på iOS-programmering for iPhone og iPad

 • David Bonilla (@david_bonilla) juni 2013

Jeg har hatt gleden av å personlig delta på kursene som Fernando har undervist, og resultatet oppnådd med nettkurset, som alltid, er overraskende.

Fernando har en fantastisk måte å abosrberte på og etterlater deg limt til Xcode, jeg anbefaler det til og med til allerede erfarne mennesker, han viser deg noen hemmeligheter som du kanskje ikke vet ennå, og fremfor alt lærer han deg god praksis. Et vidunder.

Internasjonal omtaler kurset:

Ikke tenk to ganger og meld deg NÅ! Det er allerede mer enn 300 registrerte … Det vil være en grunn!

Jeg ØNSKER DETTE KURSET MED RABATT

Det forrige kurset lar deg bli apputvikler fra hånden til en av de beste.

I iPadize Vi vet førstehånds hvor vanskelig promotering av en app kan være, og vi ønsker å hjelpe indieutviklere som nettopp kommer i gang med dette eventyret. Og dermed, vi vil gi bort en kampanjeaksjon på kanalene våre, alle de som melder seg på et av de foregående kursene og lanserer en app for iPhone eller iPad. Kul! Ikke?

Har du tatt dette kurset? Fortell oss om opplevelsen din i kommentarene.

Del denne informasjonen på de viktigste sosiale nettverkene med knappene du finner i begynnelsen av artikkelen. Sikkert denne informasjonen kan være veldig nyttig for noen av kontaktene dine. Tusen takk på forhånd! ?