free estadisticas Saltar al contenido

10 spill for å underholde barn med iPhone og iPad

marzo 21, 2020

iPhone iPad-barn

I en periode med karantene som den vi er i der vi ikke kan forlate huset, bortsett fra på veldig bestemte tidspunkter, og aldri med barn, kan timene hjemme bli evige. den Mindre i huset vil sikkert bli lei av å være så lange uten å gå ut og av denne grunn i dag gir vi deg en samling av spill som er spesielt designet for dem, og som er kompatible med iPhone og iPad.

De fleste av disse spillene tjener ikke bare til å underholde, med dem du kan også lære mens du har det moro. Dette er alternativer som til og med Apple selv har anbefalt, så du vil helt sikkert finne perfekte apper og spill for disse dagene.

10 apper og spill for å underholde barn

I denne listen finner du perfekte applikasjoner og spill for gutter og jenter i alle aldre, en flott måte å underholde dem mens du må være hjemme.

BibiLand og spill for barn 1

Et lærerikt og morsomt eventyr for alle barn med mer enn 100 forskjellige spill. BibiLand har et stort antall pedagogiske aktiviteter for å bringe barn nærmere læringstall, skriving og logikk.

Sago Mini World

Reis med Harvey, Jinja, Robin og Jack, og utforsk verdensrommet, fly gjennom trærne i en skog, bygg en robot, design et monster, kjør brannbil, dykk i havets bunn, forvandlet til en superhelt, besøk vennene dine, og mye mer i en fantastisk verden.

Dråper: Dråper for barn

Dråper er en interaktiv læringsplattform for barn utviklet av teamet bak Drops. La dråper hjelpe barna dine å ta sine første skritt for å lære nye språk. Denne appen er designet for barn fra 7 til 16 år.

Smart Tales – Bøker og spill

Smart Tales er en Rik bibliotek med historier og interaktive animasjoner som underviser i STEM-fag (Vitenskap, Teknologi, Ingeniørvitenskap og Matematikk) til barn fra 3 år og oppover. Smakfulle Tales er full av interaktive STEM-historier og skaper morsomme, barneledede læringsøyeblikk.

Lek livet: verden

En ny applikasjon der du kan lage din egen verden og representere historiene du ønsker. Denne mega-applikasjonen samler alle Toca Life-applikasjonene (for eksempel City, Vacation, Office og Hospital, blant andre) på ett sted. Nøyaktig, nå er alt sammenkoblet i en enkelt og enorm spillverden

Lingokids – engelsk for barn

Lingokids, engelsk for barn, er det engelske playlearning ™ -programmet som lærer de små praktiske ferdigheter gjennom spill. Lingokids er designet for barn i alderen 2-8 år, og lærer dem mye mer enn engelsk. Sønnen din eller datteren din vil trene mer enn 3000 ord på engelsk og vil kunne lære om 60 forskjellige emner.

Koder roboten. Redd katten

Koder roboten. Redd katten er en pedagogisk og morsomt spill for å lære det grunnleggende om programmering og logikk. Utforsk handlinger, løkker, funksjoner og forhold. Lek og lær, når du låser opp nivåer og integrerer nye elementer for å utvikle din logiske tenkning

Dr. Panda City: Collection

I Dr. Panda City: Collection avhenger det hele av deg. Hvis ferie er det du trenger, ta badedrakten og treff stranden for en tur å huske. Eller vær en spenningssøker og nyt en dag utendørs i fornøyelsesparken. I denne byen, mulighetene for eventyr er uendelige.

Mime: lære å programmere

Lær å program, lage apper og websider, automatisere oppgaver og mye mer – når og når du har et minutt til overs! Med over 1000 små leksjoner, virkelige prosjekter og utfordringer: å mestre fremtidens ferdigheter har aldri vært enklere å inkludere i dagene dine

Gratis pedagogiske spill for gutter og jenter: Savanna

Et spill som bland gåter og tegninger der de små skal ha det gøy å oppdage alle de interaktive objektene i bakgrunnen og lytte til alle lydene til dyr.

Sikkert med denne delen av applikasjoner og spill barna dine blir underholdt i noen timer og de vil også lære mens de har det moro.