10 ting vi ønsker å se i iOS 8

Vi forteller deg 10 ting vi ønsker å se i neste iOS 8

Da Apple introduserte iOS 7, sa Tim Cook, selskapets administrerende direktør, at det var det “Den største endringen siden iPhone”. Den nye versjonen av Apples mobile operativsystem ble gjort tilgjengelig for brukere i oktober 2013, og siden den gang har Cupertino-selskapet allerede gitt ut flere oppdateringer for å fikse noen oppdagede feil.

Men siden vi er veldig utålmodige, tenker vi allerede på iOS8 og nyhetene som det kan innlemme. Et Apple-patent relatert til Maps ga oss noen ledetråder om hva vi kan se i den neste versjonen av selskapets mobile operativsystem.

Mer spesifikt refererer vi til patentet i Maps-applikasjonen som legger til nye interaktive lag på firmakart fra Cupertino. Likevel ønsket vi å kommentere noen funksjoner som vi ønsker å se i neste iOS 8.0. La oss gå og se dem!

1. Kunne skjule eller avinstallere programmene som kommer som standard

cydia-ios-7

De fleste av oss bruker alternative apper til de som iOS har som standard. Problemet er at Apple-appene som vi ikke bruker ikke kan fjernes. Det ville være flott om Apple lar oss fjerne disse applikasjonene som ikke brukes i det hele tatt.

2. Brukerkontoer

Selv om Apples idé er at vi alle har vårt eget apparat til personlig bruk, er den tøffe virkeligheten at mange av oss må del iPad med resten av familien, siden det økonomiske øyeblikket vi går gjennom, ikke tillater å ha flere iPads hjemme.

Av denne og andre grunner ville det være flott om iOS tillot bruk av forskjellige brukerkontoer.

3. Bedre styring av iOS-applikasjoner

iOS7-Video-10 copy-580-90

Apple introduserte i iOS 7 muligheten for at applikasjoner oppdateres automatisk. Det er en god start, men Cupertino-selskapet bør gå videre. For eksempel bør integrering av iCloud i en app være mye enklere for utviklere enn det er for øyeblikket.

4. Kommunikasjon mellom applikasjoner

Et av de svakeste elementene i iOS er den dårlige kommunikasjonen som eksisterer mellom applikasjoner. I iOS 8 kan dette til slutt endre seg, og dermed lette delingen av filer mellom forskjellige apper og aktivere alternativet er å velge hvilken app vi vil åpne en bestemt lenke eller fil.

5. Bedre dokumenthåndtering

Etter tråden fra forrige punkt, skulle den nye iOS 8 introdusere minst en slags sentralisert tilgang til dokumenter. Det er absurd at dokumenter fremdeles ikke kan legges ved hvis det ikke er med Mail i et operativsystem som allerede er versjon 7.

6. Grupp FaceTime-samtaler

facetime

Selv om dette ikke er noe eksklusivt for iOS, ville det være flott hvis Apple lot seg gjøre FaceTime-samtaler med flere mennesker samtidig.

7. Varsler som OS X Mavericks

I OS X Mavericks varslene er interaktiveDet vil si at du kan samhandle med dem fra varslingssenteret, uten å måtte forlate applikasjonen vi bruker. Det samme systemet kan implementeres av Apple i iOS 8, noe som ligner på dette konseptet som vi så for noen uker siden.

8. Flere alternativer for Ikke forstyrr-modus

Modusen ikke forstyrr Det har fått mer prominens i iOS 7, men har fremdeles en enkelt plan. Ideelt sett ville Apple forlate oss set Ikke forstyrr modus etter vår smak, og gir oss flere muligheter til å programmere det og til og med å gjøre unntak mer enn favorittkontaktene.

9. Forbedringer i tekstredigering

kopi ios

Systemet med å velge, kopiere, klippe og kopiere av iOS var nytt på tidspunktet for presentasjonen. I dag kommer det til kort og etterlater mye å være ønsket, spesielt sammenlignet med tilgjengelige alternativer i andre operativsystemer.

Apple bør fokusere på å forbedre denne delen, noe som er veldig viktig og at mange av oss vil synes det er veldig nyttig. Vi vil gjerne se tekstvalgssystemet omdesignet og noe mer brukbart og absolutt mye mer intuitivt.

10. Ekte multitasking, flere apper samtidig

Filosofien til iOS lar oss bare ha en app på skjermen samtidig. I de fleste tilfeller er dette tilstrekkelig, men i dag enheter er kraftige nok til å støtte minst to apper som kjører på skjermen. På iPad ville det være noe som vil hjelpe oss å utnytte skjermstørrelsen bedre, og hvis ryktene er sanne, vil også iPhone 6 ha en større skjerm, så det ville være flott å ha denne muligheten.

Og så langt de 8 tingene som du kommenterer Techradar, kan forbedres i iOS 8. Visst har du andre forespørsler til Apple, forteller du oss i kommentarene?