10 triks for Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 er en av disse terminaler som vi elsket fra første øyeblikk vi berørte den. Vi benytter anledningen til å minne om at det gir tekniske spesifikasjoner som kan sammenlignes med den andre dagens high-end, og som om det ikke var nok, har det det mest balanserte kameraet på markedet for tiden.

Det er noen triks som kan brukes til å maksimere ytelsen til terminalen, se dem nedenfor:

Bilde - 10 triks for Samsung Galaxy S5

Aktiver bruksmodus med en hånd

Til tross for at skjermen er stor, kan den enkelt brukes med en hånd. For de med de minste hendene du kan Aktiver denne bruksmåten i Innstillinger -> Lyd og skjerm -> Enhåndsoperasjon. Det vil tillate oss å administrere det lettere på en mindre skjerm.

Se alle snarveiene i varslingssenteret med én gest

Hvis vi skyver fingeren fra toppen av skjermen ned, vil vi se flere områder. Nå hvis vi vil se alle snarveiene vi må gjøre den samme gesten med to fingre.

Aktiver bilmodus enkelt

Hvis vi bruker den forrige metoden, er tilgang til bilmodus to klikk unna. Dette er i en av disse snarveiene som vi distribuerer med forrige metode.

Sett smarte varsler

Hvis vi går til Innstillinger -> Bevegelse -> Bevegelser og bevegelser, kan vi konfigurere smarte varsler. Dette vil føre til at hvis vi løfter mobilen fra bordet og har anrop, vil den vibrere for å varsle deg selv om du ikke har skjermen aktivert. Aktiver alternativet Smart Alert.

Åpne S5 verktøykasse

I Innstillinger -> Lyd og skjerm er det alternativet Verktøykasse. Hvis vi aktiverer den, vil vi ha en flytende knapp der vi kan inkludere opptil 5 applikasjoner som alltid har dem for hånden.

Bruk privat modus

Det lar oss skjule alt innhold som vi har på enheten for ukjente øyne. Den aktiveres i Apps-karusell. Det vil bli blokkert av et passord som vi vil sette og sende filer til det vil være enkelt, vi må bare legge dem inn og i alternativene kan de sendes på denne måten for å skjule dem.

Kjør S5 med objekter

I Innstillinger -> Lyd og skjerm kan vi øke berøringsfølsomhet å håndtere telefonen med hansker eller en blyant uten problemer.

Fjern Magazine fra oppstart

Dette er en skikkelig plage. Ikke alle liker det. Bare gå til Innstillinger på startskjermen og velg alternativet Deaktiver magasinet. For å gjøre dette, trykker vi på Multitasking-knappen til skrivebordets innstillinger vises.

Tilpass låseskjermen

Låseskjermen viser noen ting som standard, men i Innstillinger kan du endre hvordan du låser opp den, endrer størrelsen på klokken, mengden informasjon som vises, viser klokkeslettet og til og med aktiverer skrittelleren. Dette kan tilpasses etter vår smak.

Aktiver Multi-vinduet

Multivinduet tillater oss spill med flere åpne apper samtidig på skjermen. De kan brukes i delt skjerm og utveksle data mellom dem, det er virkelig nyttig å redigere visse ting.

Vi har testet terminalen en stund, du kan snart se analyse som Computer Group vil gjennomføre for deg. Vi håper at alle som har det, vil glede seg over det like mye som vi gjør.