10 vitser å gjøre på Instagram for April Fool’s Day

Han kommer Uskyldenes dag, ideell dag for spill pranks på Instagram eller hvor du vil ha noen. Det er spesifikt lørdag 28. desember, men du kan allerede nå tenke og teste hvem du skal ha det slik at det viser seg perfekt den dagen.

Instagram kan være et bra sted å spill morsomme pranks på kontaktene dine, og for dette kan du lage bare publikasjoner på tekst, laste opp historier, bilder og til og med videoer, selv om du må være original og unik slik at den “uskyldige” faller i fellen.

I det siste har det vært en spredning av noen veldig interessante filtre for Instagram-historier, hvor du enkelt kan lure kontaktene dine til å tro på noe som ikke er virkelig, og sannheten er at mange mennesker bite i dem om hvor godt de gjør det.

Legg en realistisk hund til historiene dine

Bilde - 10 vitser å gjøre på Instagram for April Fool's Day

Hvis du tilfeldigvis har familiemedlemmer som ikke liker kjæledyr, eller bare ikke lar deg holde dem hjemme, kan dette være en god prank for Instagram for April Fool’s Day. Det er en veldig realistisk filter for historier.

Det handler om Sasha Dog-filter, et veldig realistisk hundefilter som legger dette dyret til alle Instagram-historier du skal laste opp. Det virker virkelig, og du kan velge størrelse og sted å plassere den (på sengen, på gulvet, etc.). Du vil tro at du har en hund, når den faktisk ikke er det, sikkert mer enn en faller for spøken.

Å publisere et bilde med et hår

Har du noen gang kommet over et profilbilde på Twitter eller bare en foto med et antatt hår ovenfor? I så fall var den første handlingen du sikkert gjorde å dra fingeren over den for å fjerne den, men du skjønte at den var falsk.

Det vil være en vits som sikkert vil få deg til å le mye, lage et innlegg på Instagram og legge til et redigert bilde til datamaskinen din, for eksempel med Paint hvor bør du legge til en buet linje slik at den virkelig ser ut som et hår.

Andefilteret

Bilde - 10 vitser å gjøre på Instagram for April Fool's Day

Fortsetter du med Instagram-filtrene, ved siden av den realistiske hunden vi kan finne en annen av ender, men denne gangen er de på farten. Ved å legge det til, kan du ta et bilde eller et video av nevnte ender som går for det oppholdet du ønsker.

Så de som ser dem, vil tro at du har nye kjæledyr, fordi de flytter og til og med lager lyd. Som med Sasha Dog-filterDe er veldig realistiske, og du kan spille en prank på hvilken som helst av familien eller vennene dine for å få dem til å tro at du har ender hjemme.

Last opp en falsk WhatsApp-samtale

Vet du at det er spesifikke apper for å lage falske WhatsApp-samtaler? Dette kan være en veldig morsom vits å laste opp til Instagram for Day of the Holy Innocents. Her må du slippe fantasien løs lage en surrealistisk chat som du kan spille en prank med.

Det er til og med noen av disse applikasjonene som vi snakker om som tillater deg opprette opp til en falsk stemmesamtale Med hvem du vil, for eksempel, kan du laste opp et skjermbilde som gjør at du kan snakke med en kjent. Det gjelder å tenke på en god spøk som alle faller for.

Start et iøynefallende live

Hvis du er en av dem som gjør mange live-show, kan denne ressursen bli en vits for April Fool’s Day. Du kan for eksempel gjøre det start en uten lyd og med mørk bakgrunn og la den være på i et par minutter å se kommentarene det forårsaker.

Etter en stund kan du plutselig dukke opp og skremme dine følgere ved å gratulere dem med denne dagen eller noe annet du vil, det gjelder å gi fantasien frie tøyler, slik at ingen glemmer spøken hele dagen.

Sett et sveip klistremerke på historiene dine

Bilde - 10 vitser å gjøre på Instagram for April Fool's Day

En annen vits som du vil le mye av er å få dine tilhengere til å tro at de kan sveip Instagram-historiene dine opp for å åpne en slags kobling. Du må lage en attraktiv og slående bodie med en av de mange klistremerkene som er i ferd med å gli.

Men hvor er vitsen her? Vel å tro at ved å skyve skjermen på historien oppover, vil de gå et sted, når det i virkeligheten ikke er det. Du vet helt sikkert at mange kontoer tillater denne muligheten, men hvis kontoen din er liten, kan du “jukse” dine følgere ved å sette dette klistremerket, siden ingenting vil bli åpnet for dem.

Last opp en loopet GIF

Et av klistremerkene som Instagram-historiene har er GIFs. Det er noen av dem som er en sløyfe, det vil si at de gjentas om og om igjen og har ingen ende, men de blir veldig realistiske. Du finner en av dem når du søker etter ordet “loop”, selv om det er noen flere.

Få de som følger deg til å tro at de er oppmerksomme på GIF. Det er et GIF der du ser en landskap nær stranden noe som gir inntrykk av at det nærmer seg å vise noe det er i bildet, men i virkeligheten er det en sløyfe som aldri slutter og som stadig bringer det nærmere.

Historie med svart bakgrunn

Bilde - 10 vitser å gjøre på Instagram for April Fool's Day

En annen vits du sikkert vil le mye av kontaktene dine er last opp en eller flere Instagram-historier med svart bakgrunn og et “lasting” eller “lasting” klistremerke, slik at du får dem til å tro at de kan ha et tilkoblingsproblem på mobiltelefonen sin fordi historiene ikke laster dem.

På denne måten vil dine følgere komme inn i historiene dine, men de vil bare se igjen og igjen svart bakgrunn med historier som tilsynelatende ikke laster, sikkert mer enn en vil falle for spøken. På slutten kan du lage en gratulerende April Fool’s Day.

Få dine følgere til å skru opp volumet

En annen original April Fool’s Day-prank for Instagram er skremme dem med en sang. For det, lag en historie på Instagram, på en slik måte du kan overbevise dine følgere om å skru opp volumet maksimalt slik at de hører noe prangende eller som kan få oppmerksomheten fordi volumet er veldig lavt og det bare er mulig å høre det på den måten.

I den følgende historien, plasser en rockesang eller noe sånt. Når det skjer, vil du få en god redsel, fordi hvis du har falt for spøken vil volumet på smarttelefonen din være maksimal.

Slå av kommentarer til bildene dine

Forresten Vits for April Fools ‘Day, kan du få dine Instagram-følgere til å tro at de ikke kan se kommentarene til Instagram-bildene dine, og at de ikke kan legge til nye, noe som får dem til å tro at de har en feil i mobiltelefonen.

Det er lett å deaktivere kommentarene på Instagram, på denne måten er det ingen som vil kunne kommentere, selv om du må gjøre det med alle bildene du har publisert og kommer til å publisere.

20 bilder av April Fool’s Day som skal gjennom WhatsApp

Hva synes du om alle disse vitsene fra April Fool?