contadores Skip to content

10,5-tommers iPad Pro kunne ankomme i juni

iPad Pro 10.5

Vi har snakket om lanseringen av tre nye forskjellige iPad Pro-modeller i flere måneder nå. Opprinnelig var det forventet at bitt eplefirmaet presenterte en 7,9-tommers iPad Pro å oppdatere iPad Mini, a 10,5-tommers iPad Pro og 12,9-tommers iPad Pro.

Interessant nok introduserte Apple bare den nye lavpris 9,7-tommers “iPad” med egenskaper som ligner på iPad Air 2, men med små forbedringer og en veldig rimelig pris. Og dermed, Vi kan godt se nye iPad Pro-modeller i år.

iPad Pro 10.5

I dag er ryktene om lanseringen av en ny iPad Pro blitt forsterket, nærmere bestemt den 10,5-tommers. Tilbehør produsent selskap Urban Armor Gear Det ser ut til at han forbereder en sak for denne terminalen.

Hvorfor skulle et selskap risikere å tape penger?

Aksjesystemet i en Apple-autorisert butikk viser en sak som heter “UAG Metropolis Folio Case for iPad 10,5 inch” i tre forskjellige fargekombinasjoner.

iPad Pro 10.5

Det gir ikke mening for et tilbehørsselskap å forberede seg på salg av nye saker uten å vite om Apple vil lansere denne nye iPad eller ikke. Å gjøre det ville være veldig risikabelt. Så Cupertino-selskapet vil trolig avduke en iPad Pro snart … hvem vet.

Saken vil ha en holder til Apple blyant og vil være kompatibel med Apple Smart Keyboard.

iPad Pro 10.5

Hvis vi tar høyde for at Apple overrasket en ny iPad uten å presentere den i en Keynote, er vi ikke veldig klare på hvordan eller når Apple vil presentere denne antatte 10,5-tommers iPad Pro.

Fra 9to5mac siterer de verdensutviklerkonferansen (WWDC) fra 5. til 9. juni som en mulighet for presentasjon av den nye iPad Pro, men det ville være veldig rart siden denne konferansen er ment for kunngjøring av programvare for Cupertinos signaturprodukter.