contadores Skip to content

10,5-tommers iPad Pro vil være fokusert på utdanning og bedriftsmarkedet

Som vi allerede har avansert flere ganger, planlegger Apple å lansere tre nye iPad Pro-er i markedet i 2017. Det ser ut til at iPad Mini vil endre navn til iPad Pro og vil innlemme et lydsystem med fire høyttalere og Smart Connector.

For øyeblikket, og som det er å forvente, bekreftes ingenting. Men Apple forventes å presentere en 9,7-tommers iPad Pro, en 10,5-tommers iPad Pro og en 12,9-tommers iPad Pro. Selv om størrelsen på skjermbildene kan variere litt.

iPad Pro

Når det gjelder 10,5-tommers iPad Pro, spekuleres det i at den vil være det fokusert på utdanning og bedriftsmarkedetOg det er at størrelsen er ideell for studenter og ansatte.

iPad Pro

Vil vi snart utveksle bøker mot iPad?

Som indikert av DigiTimes er Apple-nettbrett imidlertid veldig populære i utdannings- og næringslivssektoren 12,9-tommers iPad Pro er for dyr og 9,7-tommers iPad Pro for liten for begge sektorer.

iPad Pro

Den nye iPad Pro med en 10,5-tommers skjerm vil ha en A10X-brikke Som en prosessor som vil være en oppdatering av den eksisterende Fusion-brikken iPhone 7 A10. Selvfølgelig vil denne prosessoren også brukes i de to andre iPad Pro-modellene som Apple lanserer i 2017.

iPad Pro

Når det gjelder lanseringsdatoen for den nye iPad Pro, anslås det at den vil bli satt i Mars 2017. Interessant kan prisen på den 9,7-tommers iPad Pro synke for å “konkurrere med Android-modeller.”

Fra iPadizate tror vi ikke at Apple skal fragmentere iOS-enheter med nye størrelser for skjermene sine fordi selskapene tilknyttet Android gjør det samme, i tillegg Det kan være veldig forvirrende å presentere tre forskjellige nettbrett med samme navn overfor forbrukere. Selv om det på den annen side kan være en god ide å lage en iPad Pro med en skjermstørrelse mellom 9,7 og 12,9 tommer.