contadores Saltar al contenido

11 iOS-apper som er gratis denne uken, dra nytte av anledningen!

manzana kan skryte av å ha en applikasjonskatalog i den virtuelle butikken din at ingenting trenger å misunne Android. Vi kan finne alle slags apps og spill, så mye for iPhone som for iPad, for å gi liv til de fantastiske enhetene til Cupertino-giganten.

Sannheten er at i App Store Det er mange betalte applikasjoner, og mange brukere foretrekker å velge de gratis, selv om de ikke er like komplette i noen tilfeller. Men vi har gode nyheter, i løpet av denne uken kan du laste ned 11 betalte apper helt gratis, så ikke vent og prøv dem på iOS-enhetene dine. De vil være tilgjengelige gratis bare denne uken, så blir de betalt igjen. Nedenfor har du listen.

App Store

Betalte applikasjoner som nå er gratis

Batteri Max PRO, som hjelper til med å forhindre for raskt batteriet og som viser de beste måtene å forlenge batterilevetiden på.

MojicatSom navnet antyder er de katteemoji for de som elsker disse dyrene.

· Vær nå, viser denne appen et sanntidsbilde av jorden. Den har muligheter for å se prognoser 15 dager i forveien, informasjon om 80 000 byer eller temperaturene på hvert sted, blant andre funksjoner.

WD21, gjør det mulig å ta nattbilder med enhetens Time Lapse. Veldig nyttig for å fotografere eller ta opp nattehimmelen.

TUBEMusicMed denne appen kan vi søke og spille av sangene på iPhone eller iPad. Den har nyttige alternativer som kontroller for skjermlås, avspilling i tilfeldige eller gjenta modus, lister over favorittlåter eller muligheten for å dele på sosiale nettverk.

Plasser ansiktet mittDenne populære applikasjonen erstatter ansiktet med et annet bilde for å lage morsomme montasjer.

Apps ios Batteri Plasser mitt ansiktvær

· På bølgelengdeDet tjener til å undersøke hvordan vi hører gjennom tester som å skille mellom forskjellige toner. Det gjør det mulig å trene øret og bli bedre i aspekter som å synge i riktig tone.

Liten hundSiden det er en pakke med katteemoji, har vi også disse klistremerkene å fylle med morsomme hunder på iMessages og sosiale nettverk.

Gal hund, flere hunder. I dette tilfellet er det en pakke med 40 klistremerker for sosiale nettverk og meldingsapplikasjoner.

Lost In Harmony, et musikalsk eventyr der brukerne må lede hovedpersonene gjennom en reise full av musikk der de vil besøke 30 forskjellige scener.

Turbohjul, et minibilspill der vi kan velge mellom 25 modeller og 4 moduser å løpe i standardløp eller mot klokka, konkurranser for å skaffe mynter og dueller for å møte mot en annen motstander.

Lost in harmoni ios spill

Vel opp til her 11 gratis apper denne uken. Personlig synes jeg det er veldig interessant å kunne få gratis nytteapplikasjoner som f.eks Battery Max PRO eller TUBEMusicså vel som andre for å ha det gøy Plasser ansiktet mitt eller tapt i harmoni. I alle fall er det en god mulighet til å prøve, og hvis vi liker å beholde dem uten å måtte betale en krone. Hvilken liker du mest?