IOS 11-adopsjon når 85% på iPhone og iPad

11 små detaljer som gjør iOS 11 til det beste mobile operativsystemet

Etter lang ventetid er iOS 11 her. Den nye mobilprogramvaren fra Apple bringer mange nye funksjoner, der vi blant annet fremhever et tilpassbart kontrollsenter, et mye mer funksjonelt Dock, en redesignet App Store, dra og slipp-funksjonen, forbedringer i Siri og mye mer.

Men blant alle overraskelsene som iOS 11 hadde i vente for oss, har vi også funnet noen små detaljer som visuelt viser at iOS 11 er det mest elegante, organiserte og avanserte operativsystemet av historien.

La oss ta en tur gjennom iOS 11 brukergrensesnittet og oppdag alle de detaljene som ofte overses etter lanseringen av en ny versjon av et mobilt operativsystem. Kan du komme med oss?

1. Passord

Estetikken til passordskjermen har endret seg litt, endringene merkes knapt. Men når du ser det for første gang etter å ha kommet fra iOS 10 viser det, mye. Den er mer minimalistisk, selv om den passer, og super elegant.

2. Trykk på ID

Nå, i iOS 11, når du trykker på en varsling på låseskjermen, vises denne meldingen som indikerer at du bruker Touch ID-funksjonen til å låse opp enheten. Igjen minimalisme til makten.

3. Kontrollsenter

IOS 11 Control Center er et av brukergrensesnittelementene som har endret seg mest. Nå det kompletteres med Dock og App Switcher (systemet med skifte mellom applikasjoner). Det vil ta en stund å bli vant til, men bare for tilpasningsforbedringene har det allerede vært verdt det.

4. Animasjoner

En av detaljene som vi likte mest med iOS 11 er implementeringen av nye animasjoner i operativsystemet. For eksempel, Når du aktiverer en knapp i Kontrollsenteret, vises veldig elegante animasjoner i funksjoner som “Lavt forbruksmodus” eller “Ikke forstyrr modus”.

5. 3D Touch

Når du bruker 3D Touch-funksjonen på en iPhone via kontrollsenter-knappene, hvert element utvides for å gi deg større kontroll over funksjonaliteten. Men i tillegg kan den også brukes på hvilken som helst iPad ved å holde fingeren på hver knapp.

6. Videoavspilling

UI-elementene for videoavspilling har endret seg mye. Personlig foretrakk jeg lyse fargenyanser i iOS 10, men det stemmer at faktum mørkere disse elementene favoriserer visning av multimediainnhold. På den annen side har elementene også blitt omorganisert. Bilde-i-bilde-funksjonen er nå plassert i øvre venstre hjørne, ved siden av fullskjerm-knappen. Volumet er øverst til høyre. lengre to knapper er lagt til for å spole fremover og sakte i 15 sekunder videoavspilling. Mange endringer!

7. Skyv over

Når du holder fingeren på en app og peker den mot siden, aktiveres Slide Over-funksjonen. I skjermdumpen ser du hvor mye aktiveringsmetoden har endret seg sammenlignet med iOS 10.

8. Multitasking

Slide Over-funksjonen til multitasking aktiveres på en annen måte. Men det er ikke den eneste endringen. Den visuelle estetikken til brukergrensesnittet har også endret seg, og det er utrolig.

9. Dokk

Vi fortsetter med det fantastiske og redesignede brukergrensesnittet til iOS 11 Dock. I tillegg til å ha et veldig vakkert design, Dock vises på ethvert program når du vil aktivere den. Bare skyv en finger!

10. App Store

Det er flere applikasjoner som har fornyet designet i iOS 11. Men en av de som vi likte mest er App Store. Den utsøkte minimalismen og dedikerte organisasjonen har forbedret brukeropplevelsen din.. Det ser ut som Apple News-appen, ikke sant?

11. Merknader

Og vi avslutter med en annen av de små detaljene som man vanligvis overser. IOS 11 Notes-appen har nå ny typografi, er det nå mer avrundet. Liker du mer? Ah, jeg glemte! En annen detalj: Knappene for å administrere og slette merknader har også endret seg litt.

Så langt har turen gjennom de små kommet Detaljer og endringer som Apple har implementert i iOS 11 brukergrensesnitt for iPhone, iPad og iPod touch. Vår generelle mening er enstemmig, minimalismen i designen er virkelig sublim. Men nå er det din tur … Hva synes du om iOS 11? Liker du utformingen av brukergrensesnittet? Hva er den lille detalj som har fått mest oppmerksomhet fra det mobile operativsystemet?