11 ting du kan gjøre med en Galaxy Tab S, men ikke med en iPad

11 ting du kan gjøre med en Galaxy Tab S, men ikke med en iPad

Den nye Galaxy Tab S, en god konkurrent til iPad

Det er for tiden mange Android-nettbrett på markedet, men det må man erkjenne veldig få er i stand til å prøve å konkurrere med Apple iPad. Men som vi allerede vet, Samsung lanserte nylig sin nye Galaxy Tab S, som uten tvil kan være det beste nettbrettet til det sørkoreanske selskapet så langt.

I tillegg til å ha en ganske slank design og komme utstyrt med en stor skjerm, Galaxy Tab S det kommer med en håndfull funksjoner og funksjoner som tillater i dag å gjøre flere ting enn med en iPad. Vil du vite hva de er? bli med og vi vil fortelle deg det.

ting-å-gjøre-tab-s-ikke-ipad

11 ting du kan gjøre med en Galaxy Tab S, men ikke med en iPad

Bruk fingeravtrykksskanneren til å kjøpe

Tatt i betraktning at den biometriske fingeravtrykssensoren utviklet av Samsung er fullt integrert med PayPal, brukerne kan foreta betalinger og kjøp komfortabelt fra Galaxy Tab S, mens det på en iPad ikke er mulig for øyeblikket (siden den nåværende modellen ikke inkluderer denne sensoren), ettersom den ikke er mulig på en iPhone 5s, til tross for at den har Touch ID.

Kjør mer enn ett program samtidig

Siden den første Galaxy Note 10.1, Samsung-nettbrett har en funksjon i flere vinduer. Det har kommet noen rykter som indikerer at neste iOS 8 kan tillate noe lignende på iPad (på iPhone gir det ikke mening), men foreløpig må Apple nettbrettbrukere nøye seg med multitasking, “hoppe” mellom en app og annet.

ting-å-gjøre-tab-s-ikke-ipad-2

Kontroller smarttelefonen fra nettbrettet

Med SideSync-funksjonen, og i tilfelle vi har en Galaxy S5, S4 eller Note 3, vi kan kontrollere telefonen fra nettbrettet vårt, lette oppgaven med å kopiere filer mellom en enhet og en annen eller til og med besvare anrop.

Gjør hver oppgave med den nøyaktige belysningen

Den nye Galaxy Tab S den er i stand til automatisk å justere lysstyrken, metningen, bildevarmen osv. avhengig av oppgaven vi gjør. På denne måten vil konfigurasjonen endre seg hvis vi for eksempel ser en film, leser, spiller eller redigerer et bilde. Er ikke det kult

ting-å-gjøre-tab-s-ikke-ipad-3

Kontroller PCen fra nettbrettet

Hvis vi får tilgang til vår Samsung-konto og installerer appen for å kontrollere PC-en eksternt, Vi kan utveksle innhold mellom de to lagene.

Tilpass nettbrettet slik at de små skal leke

Den nye Galaxy Tab S den har en barnemodus som lar foreldre konfigurere enheten på en spesifikk måte og gi tilgang til bestemte typer applikasjoner når barna skal bruke den. I tillegg er denne modusen ledsaget av et mye mer “vennlig” grensesnitt for dem.

Stopp en video ved å slutte å se på skjermen

Dette er en teknologi som allerede brukes av flere produsenter, men Apple er ikke en av dem for øyeblikket. Det er en okulær deteksjon som, hvis aktivert, vil slutte å spille av en video hvis vi slutter å se på skjermen, uten å måtte bruke hendene eller risikere å miste tråden til det vi ser den gangen.

ting å gjøre-tab-s-ikke-ipad-4

Tilpass startskjermen med forskjellige widgets

Denne funksjonen er noe ganske karakteristisk for Android-systemet som Apple fortsatt nekter å innlemme. Widgeten tillate å tilpasse (klare å forbedre) opplevelsen av bruk på et nettbrett, ha tilgang til data, innhold eller applikasjoner på en mer umiddelbar og interaktiv måte.

Nyt helt eksklusivt innhold

Galaxy Tab S kommer med forskjellige abonnement som lar deg dra full nytte av alle funksjonene inkludert, selvfølgelig, den på den store skjermen.

Få tilgang til mange flere innstillinger ved å sveipe fra hjemmepanelet

Et område jeg jobber for deg som heter Quik-innstillinger gjør det enkelt for oss å gjennomføre uendelig med justeringer og konfigurasjoner av alle slag uten behov for å søke gjennom en menybare ved å skyve ned fra toppen av nettbrettet.

ting å gjøre-fane-s-ikke-ipad-5

Tilpass låseskjermen

Android oss lar deg også tilpasse låseskjermen med forskjellige applikasjoner og widgeter, på en slik måte at vi får tilgang til dem mye raskere uten å måtte låse opp enheten.

Som du kan se på denne listen utviklet av gutta fra Bussines Insider, er det mange funksjoner som lar oss lage en Galaxy Tab S som ikke er mulig for øyeblikket med en iPad, så i denne forstand må det anerkjennes at de tar seieren (i det minste foreløpig) sørkoreanerne. Vi må vente med å se hvilke nye funksjoner den nye iPad Air 2 gir (hvis den endelig får det navnet).

Men selv om funksjonene til det nye Samsung-nettbrettet er ganske mange, må jeg si at det faktum at iPad fortsetter å være det mest solgte nettbrettet i verden, ikke er en tilfeldighet i det hele tatt. Måten maskinvare og programvare må sameksistere på gjør brukeropplevelsen mye raskere, mer flytende og så langt (i hvert fall for meg) uten sidestykke. Du kan ikke kjøpe et operativsystem som er laget og utelukkende for å jobbe med 3 enheter (iPhone, iPad og iPod Touch) med et annet (for eksempel Android) som fungerer på hundrevis av dem.

Og du, tror du at Samsung har overgått Apple iPad med sin nye Galaxy Tab S? Fortell oss din mening, vi vil gjerne høre den.