Uncategorized

12 dokumentarer fra Netflix, HBO, Prime eller Movistar som du ikke kan gå glipp av akkurat nå

Netflix dekker nytt

Dette er tider å tilbringe tid hjemme, enten uten forpliktelse eller forsiktighet, og dokumentarer er en fin måte å tilbringe tid på. Av denne grunn har vi bestemt oss Anbefaler en serie dokumentarer fra de viktigste plattformene på markedet slik at du kan bruke timer på å underholde.

Blant følgende dokumentarer av Netflix, HBO, Prime og Movistar Du vil finne et veldig variert tema, fra historier om kjente figurer til sportsdokumentarer, gjennom flotte merker som vi alle kjenner.

De beste dokumentarene å passere karantene

Netflix

Netflix har i sin katalog hundrevis av høykvalitetsdokumentarer, vi har valgt tre som du helt sikkert vil like:

 • Wild Wild Country. Virkeligheten overgår fiksjonen. Denne dokumentaren viser historien om Bhagwam Shree Rajneesh, kjent som Osho, og hans usannsynlige tilhengerfellesskap.
 • Jorden er flat. Det er fremdeles mennesker som synes jorden er flat, og denne dokumentaren av Daniel J. Clark utforsker troendes samfunn i terraplanismo i dag.
 • Carter-effekten. Hvis du liker basketball, må du se det. Denne omfattende dokumentaren ser på hvordan Vince Carter, en åtte-tiden NBA All-Star-plukk, påvirket popkultur og basketball i Canada.

Abonner på Netflix

HBO

En annen av de fantastiske plattformene har eksklusive dokumentarer som er verdt å se på, mange av dem har blitt tildelt.

 • Forlater Neverland. Denne dokumentaren avslører det urovekkende livet to gutter angivelig hadde da de bodde i Neverland sammen med Michael Jackson.
 • Sannheten om morderoboter. Denne urovekkende og avslørende dokumentaren fokuserer på forskjellige hendelser der en robot har forårsaket menneskelig død.
 • Jeg heter Muhammad Ali. Denne dokumentaren utforsker utfordringene, konfrontasjonene, opptredenene og triumfene til den store Muhammad Ali.

Abonner på HBO

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video er inkludert i Amazon Prime-abonnementet ditt og du har hundrevis av serier, filmer og dokumentarer inkludert, mange av dem er eksklusive for plattformen.

 • Grunnleggeren. Den forteller historien om hvordan Ray Kroc sammen med brødrene Mac og Dick McDonald opprettet et imperium ut av et lite burgerledd i California.
 • Garbo, spionen. Den forteller historien om Juan Pujol, en dobbeltagent som klarte å lure nazistene og som av de britiske etterretningstjenestene blir ansett som den beste spionen i verden.
 • Luis, vismannen om suksess. Gjennomgå med upubliserte bilder triumfen i Spania i Eurocopa i 2008 med Luis Aragonés som nøkkelperson.

Abonner på Amazon Prime Video

Movistar +

Det spanske selskapets plattform inkluderer mye originalt innhold og blant alt har vi 3 veldig interessante dokumentarer å se på i disse dager.

 • Cholitas. Fem bolivariske kvinner diskriminert fordi de er urfolk, kvinner og Aymara gjør en ekspedisjon til det høyeste fjellet i Amerika.
 • Untouchable (Untouchable). Spiret til #MeToo var i Hollywood, en dokumentar som omtaler overgrepene begått av Harvey Weinstein.
 • Nadal – Federer og århundrets kamp. En av de beste tenniskampene gjennom tidene ble arrangert i 2008 og møtte Rafael Nadal og Roger Federer i Wimbledon-finalen.

Abonner på Movistar +

Bonus: Apple TV +

Endelig har vi en siste anbefaling, den første dokumentaren som er tilgjengelig på Apple TV +. Apples service koster 4,99 euro i måneden, selv om du kan prøv det gratis i 7 dager, ett år hvis du har kjøpt en Apple-enhet.

 • Elefantdronning. Bli med Athena, den majestetiske matriarken til en flokk elefanter, på en episk reise gjennom vanskelige afrikanske land.

Abonner på Movistar +

det håper vi med disse dokumentarene blir ikke lei hjemme, er det på tide å ikke gå ut og glede seg over det beste innholdet som alle disse plattformene tilbyr oss, som.

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK