free estadisticas Saltar al contenido

12 essensielle apper du må installere på din nye iPhone

abril 25, 2020

App Store er veldig komplett, og noen ganger vet du ikke hvor du skal begynne. Selv om vi har lært oss å utføre bedre søk i Apple app store, er det fremdeles noen betalte applikasjoner som du er redd for å installere. Vi kommer til å lage en liste med 12 viktige apper som du bør installere på din nye iPhone.

12-essensielle-apps-iphone-1 "bredde =" 550 "høyde =" 399 "srcset =" https://t.ipadizate.es/2015/05/12-apps-imprescindibles-iphone-1.jpg 550w, https://t.ipadizate.es/2015/05/12-apps-imprescindibles-iphone-1-482x350.jpg 482w "størrelser =" (maks. bredde: 550px) 100vw, 550px "/>
Noen av listen er allerede godt kjent av alle, men de er ikke essensielle. Andre vil ikke høres i det hele tatt, men å prøve dem vil ikke koste deg mye, og du vil glede deg over dem i løpet av veldig kort tid. Google har designet mange applikasjoner for iOS, og noen av dem er inkludert i denne listen. Skal vi starte?</p>
<h2>WhatsApp</h2>
<p>Ok vi vet, denne applikasjonen vil sikkert være den første du installerer på din nye iPhone. Direktemeldingsappen er allerede helt viral og <strong>hvis du ikke har det, vil du bli koblet fra omverdenen</strong>. I tillegg har WhatsApp introdusert det nye Internett-anropet i iOS-applikasjonen, og det gir det et veldig viktig pluss, spesielt hvis du ikke har en god stemmefrekvens med operatøren din.
</p>
<h2>Tweetbot 3</h2>
<p>Når det gjelder Twitter-klienter, valgte vi Tweetbot, selv om vi vet at det er mange Twitterrific-fans. <strong>Den tredje utgaven av iPhone-appen tillater umiddelbare oversettelser av enhver tweet</strong>. I tillegg beveger hele appen seg gjennom bevegelser og har et helt flytende og morsomt grensesnitt. Avhengig av lysstyrken på skjermen, vil muligheten for å velge bakgrunn i svart eller hvitt virke fantastisk.
</p>
<h2>Fantastisk 2</h2>
<p>Den opprinnelige applikasjonen til Apple-kalenderen er ikke dårlig, men det er en app som overgår den og langt. Fantastical 2 lar deg søke gjennom hendelsene dine, lage påminnelser, plassere en widget i varslingssenteret og mye mer. Men den viktigste funksjonen og en av tastene for å installere Fantastical 2, ligger i <strong>muligheten for å detaljere hendelsene og påminnelsene mye mer</strong>. Tilpass timeplanen din maksimalt.
</p>
<h2>VSCO Cam</h2>
<p>Denne applikasjonen kan perfekt erstatte den opprinnelige appen som kommer som standard på din iPhone for å ta bilder. Ta et bilde med kameraet, velg filteret du vil bruke og endre lysstyrken på effekten i hver av dem. Ikke alle bilder er skapt like! Del deretter bildene dine på Facebook, Twitter eller Instagram direkte fra selve applikasjonen.
</p>
<h2>VLC for iOS</h2>
<p>Hvorfor laster du ikke ned denne appen allerede? Det er sannsynligvis applikasjonen for iPhone eller iPad som har kommet inn og forlatt App Store flest ganger. Det beste med det er muligheten for <strong>spille nesten hvilket som helst videoformat</strong>. Det er også helt gratis og vil få deg ut av mer trøbbel når det gjelder å spille av en fil som er sendt til deg via e-post, eller en film du vil ha med på din nye iPhone 6 eller 6 Plus.
</p>
<h2>dropbox</h2>
<p>Vil du kunne se noen fil hvor som helst? Bruk denne gratis skytjenesten for å organisere alle dine personlige filer. <strong>Registrer deg og begynn å få plass i skyen din ved å koble Dropbox-kontoen din til andre apper</strong>. Last opp bilder, videoer, dokumenter. Installer appen på alle enhetene dine og jobb med dem uansett hvor du er.
</p>
<h2>Waze</h2>
<p>I denne applikasjonen finner du <strong>den beste gratis sosiale nettleseren som finnes</strong>. Bruk den når du går i bilen, og du vil kjenne til trafikkstatusen takket være andre som deler informasjonen. Det er raskt og direkte. Gikk du bare gjennom en ulykke? Rapporter det på Waze og andre sjåfører vil kunne velge en annen rute for å nå målet.
</p>
<h2>Feedly</h2>
<p>Feedly er en stor gratis RSS-nyhetsleser som du finner i App Store. Beveg deg rundt i applikasjonen og utfør alle handlingene gjennom fingerbevegelser. Finn blogger og nettsteder av interesse som iPadizate og legg til nyhetene i appen din slik at du ikke går glipp av noe. Lagre artiklene du vil lese når du ikke har noen forbindelse i minnet til selve applikasjonen.
</p>
<h2>flickr</h2>
<p>Den store giganten av fotografier har nettopp oppdatert sin iPhone-applikasjon med fantastiske nyheter. Det beste av alt er muligheten for <strong>bruk 1 TeraByte gratis for å laste opp alle bildene du tar fra iPhone-en din</strong>. Still appen til å laste opp automatisk når du har en Wi-Fi-tilkobling. ¿Icloud? Flickr er en flott gratis løsning.
</p>
<h2>Yahoo Weather</h2>
<p>Hvordan kan du ikke ha en god applikasjon for å vite været? Yahoo Weather lar deg kjenne til værforholdene på en virkelig fantastisk grafisk måte. <strong>Grensesnittet er fullt av bilder av høy kvalitet</strong>, som representerer været, slik at du med et øyeblikk vet været det vil være på ditt sted. Du vil også vite ganske nøyaktig på hvilket tidspunkt solen står opp og går ned. Plasser også en widget i varslingssenteret takket være mulighetene til iOS 8.
</p>
<h2>Spotify</h2>
<p>For øyeblikket, og inntil vi ser hva Apple gjør med det, har vi ikke en egen applikasjon på iPhone for å spille av streamingmusikk. Akkurat nå lar Spotify deg spille en stor katalog med sanger gratis på din iPhone. Den siste oppdateringen til iPhone-appen din <strong>tillater søk etter sjangre</strong>. Hvis du også har en Premium-konto, vil du være enig i at det er en essensiell app. På den annen side, hvis kontoen din er gratis, vil du ha færre alternativer, men det er fortsatt verdt det.
</p>
<h2>Pocket</h2>
<p>Denne flotte lille applikasjonen lar oss lagre alt vi ser interessant på nettet, bilder, videoer, artikler, men vi kan ikke ta hensyn til det på det tidspunktet. Fra mange applikasjoner som allerede har Pocket integrert, kan du sende lenker til applikasjonen, for å behandle dem mer rolig når som helst på døgnet.
</p>
<p>Dette er en kort liste over <strong>12 viktige apper som du bør installere på din nye iPhone</strong>. Som vi allerede har sagt, det er mange flere i App Store for tiden, men de som vi viser deg her er virkelig gode å bruke i våre dager. Hvilken eller hvilke vil du ta med på denne listen? Har du noe til overs? Fortell oss hvilken.<br />
        <br /></p>

<div class=

0 Compartir