free estadisticas Saltar al contenido

12 nyttige iPad-apper for iOS 9 Multitasking

abril 27, 2020

Velkommen til en ny samling applikasjoner for iPhone og iPad! I denne anledningen presenterer vi deg for 12 flotte apper for iPad som er kompatible med multitasking av iOS 9. Skal du savne dem?

Skype og Twitter

12 apper med støtte for iOS 9 multitasking på iPad

Zattoo Live TV

Zattoo er et program for å se på TV på nettet fra iPhone og iPad. Med sin siste oppdatering er den allerede kompatibel med multitasking iOS 9. Selv om det stemmer at den mangler nok TV-kanaler. Men det er ideelt å se på TV mens du bruker andre apper!

twitch

Twitch, Amazon-appen for streaming av videospill, støtter også multitasking. Selv med videooverlegg! Med Picture-in-Picture vil vi kunne se sendingene fra spillerne mens vi gjør annen aktivitet.

Slack

Slack er et ideelt meldingsprogram for å kommunisere med kolleger. Visuelt er denne appen veldig bra stilisert, den er intuitiv og med multitasking på iPad kan vi nå være i kontakt med teammedlemmer til enhver tid.

jeg Trello

Trello er en produktivitetsapplikasjon som lar oss organisere prosjekter gjennom bord og kort. Det er en flott applikasjon, hos iPadizate er vi veldig god!

Skype

Skype, Microsoft-meldingsappen, støtter også iOS 9 multitasking på iPad.

Twitter

Med muligheten for å bruke Split View-funksjonen med Twitter, er det nå mer dynamisk å se på de siste trendene mens

Messenger

Facebook-meldingsappen støtter bare Slide Over-funksjonalitet, men den er fremdeles flott. Etter separasjonen av Facebook-appen og Messenger-appen, kan vi endelig bruke dem igjen samtidig!

aviary

Aviary er en veldig enkel, men veldig effektiv fotoredigerer. Nå, med multitasking, kan vi chatte, se på TV, spille spill eller surfe på nettet mens vi retusjerer bildene våre til Instagram. Nyttig, ikke sant?

lunde

Puffin er en nettleser som lar oss samhandle med flashinnhold. Egentlig forsvinner dette formatet sakte på Internett, men appen er ypperlig til å spille flash-spill mens du bruker andre applikasjoner.

IWork Suite

I forrige uke snakket vi om kompatibiliteten til Microsoft Office-applikasjoner med Split View and Slide Over-funksjonene til multitasking av iOS 9. Og etter den siste oppdateringen er det allerede støtte for iWork!

Mer om iPadizate: