12 små detaljer om iOS 12 som utgjør forskjellen

12 små detaljer om iOS 12 som utgjør forskjellen

I fjor, og praktisk talt på dette tidspunktet i september, gjorde vi en interessant tur gjennom iOS 11 og avslørte små designendringer i brukergrensesnittet til Apples fornyede mobile operativsystem. Siden den artikkelen var så vellykket, ønsket vi i år å gjenta med et innblikk i de små detaljene i iOS 12 som utgjør forskjellen med hensyn til tidligere versjoner.

Selv om sannheten er at det realistisk sett må man erkjenne at iOS 12 ikke er en flott oppdatering. Apple har ikke vært nøye med å fornye designet på brukergrensesnittet til de forskjellige menyene, skjermene og andre elementene helt, slik det gjorde i ikonografien til iOS 7 eller Kontrollsenteret til iOS 11. I stedet for De har derfor foretrukket å fokusere på å forbedre ytelsen, effektiviteten og stabiliteten til systemet.

Selv om det er sant at iOS 12 ikke tilbyr store endringer visuelt, er det også rimelig å nevne at selskapet faktisk har implementert en serie små detaljer mellom innvollene til programvaren som positivt forbedrer brukervennligheten til mobile enheter. Disse små detaljene om iOS 12-design viker for virkelig nyttige funksjoner som er verdt å merke seg. Skal vi starte?

Det kan interessere deg | iOS 12: alle nyhetene om den nye Apple-mobilprogramvaren

12 detaljer og visuelle endringer i iOS 12

1. Nye widgeter

Apple har lagt til et par veldig kule apper, inkludert lanseringen av snarvei-appen i iOS App Store. I tillegg har den også innlemmet en seksjon kalt Tid for bruk i Innstillinger som er dedikert til å redusere avhengighet av mobiltelefoner. Alle disse nyhetene har sin egen widget for låseskjermen, startskjermen og varslingssenteret.

2. Nye ikoner

I iOS 12 noen få ikoner av noen applikasjoner er blitt omgjort som stemmeanmerkninger, og naturlig nok finner vi andre helt nye ikoner, for eksempel snarveier-applikasjonen eller måling-applikasjonen.

3. Autofyll innloggingsknapp

Fra nå av, i Safari, vil iOS 12 få opp et fint panel med en stor blå knapp hver gang du vil logge på en webside som tidligere har lagret dataene dine. Når du trykker på den, dataene fylles automatisk ut.

4. Automatisk oppretting av passord

Vi kommer tilbake for å se det samme panelet med den blå knappen når vi utfører prosessen med å registrere en webside. iOS 12 vil ta seg av opprette et sterkt passord automatisk.

5. Rask tilgang i iMessage

Selv om det kanskje ikke virker slik, inkluderer iMessage noen ganske interessante nyheter med iOS 12. En av dem viser til en ny måte å sende bilder på. I iOS 11 måtte brukere klikke på kameraikonet for å velge to alternativer: bruk kameraet eller send et bilde fra hjulalbumene. Fra nå av er kameraikonet utelukkende beregnet på å ta bilder. Så hvis du vil sende et bilde raskt, må du trykke på Bilder-applikasjonen på tastaturverktøylinjen.

Som du ser på bildet vi legger ved, iMessage inneholder et nytt panel øverst som vises når du klikker på navnet på kontaktene dine. I dette panelet kan du gå til informasjonssnarveier, lydanrop og FaceTime.

6. Animerte kamera-klistremerker i iMessage

Og snakker om den native Messages-appen … iOS 12 iMessage-plattformen har lagt til noen fantastiske klistremerker som kan inkluderes i fotografiene du tar direkte fra kameraet, i selve appen. For å bruke dem, trykk bare på stjerneikonet i nedre venstre hjørne. Denne funksjonen lar også legge til filtre og tekst inn sanntid til bildene.

7. Nytt alternativ for å gjenta advarsler

Har du noen gang mottatt en gjentatt varsling i iMessage-meldingene? Hvis du synes det er et irriterende alternativ, nå med iOS 12 kan du endelig deaktivere det takket være de nye konfigurasjonsinnstillingene for varslinger. Hvis du får tilgang Innstillinger> Varsler> Meldinger Du kan gjenta advarsler med alternativene: Aldri, 1 gang, 2 ganger, 3 ganger, 5 ganger og 10 ganger. Som for å glemme en melding …

8. Visning av PIN-kode

Denne gangen er det en enkel estetisk endring, men den bør inkluderes i denne listen over nye detaljer. Nå med iOS 12, PIN-kodeskjermen er helt hvit (tidligere hadde den gråaktig og mørkere fargetoner) og noen knapper har endret utformingen litt.

9. Målinger

Apple har lagt til en ny egen applikasjon kalt Målinger som tillater brukere foreta målinger av gjenstander eller overflater bruker augmented reality-funksjoner fra kameraet.

10. Knapp for å fjerne alle varsler

Notifikasjonssenteret iOS 12 har nå endelig lagt til en liten knapp i øverste høyre hjørne til fjerne alle treffvarsler. Ved siden av er det et alternativ for å vise og skjule grupperte varsler.

11. Grupperte varsler

Dette er en av de viktigste endringene i utformingen av iOS 12, både visuelt og funksjonelt. Grupperte varsler kan konfigureres individueltSå du kan velge hvilke applikasjoner du vil bruke denne funksjonen ved å skyve fingeren på varslene og trykke på “Administrer” -alternativet.

12. Omorganisering av album i bilder

En annen av de små detaljene i iOS 12 som også gir en mye mer behagelig opplevelse, er omorganiseringen som Photos-applikasjonen har gjennomgått i fanen Album. heretter Mapper som er slettet, videoer, selfies og opptak vises i lister som gir mer klarhet og organisering til appen. Albumalternativer som Imports og Hidden er lagt til i disse listene.