Siri, NFC, Marzipan og augmented reality, dette vil forbedre appene til iOS 13 og macOS 10.15

13 ønsker at Apple skal gi oss i iOS 13

I 2019 skulle vi se en fornyet versjon av iOS med viktige forbedringer som ble utsatt i fjor. Vi har ikke hatt mange rykter så langt i år om iOS 13, utover det evige ønske fra den mørke modusen. Vi vet ikke hva Apple jobber med, men vi har noen forbedringer som vi ønsker å se.

Fra tilbehøret gir de oss noen forbedringer som de ønsker at vi har utfylt med egne ideer for å nå iOS 13 som vi alle ønsker. En oppdatering som bør gjøre en stor forandring, ikke bare statiske forbedringer er nødvendig, vi ønsker også å se nye funksjoner og kanskje en klar differensiering mellom iOS på iPhone og iOS på iPad.

Ønsker til iOS 13

Det kan interessere deg | Dette konseptet med iOS 13 vil gi deg munnen åpen

Nytt HUD-volum

En av ryktene de siste dagene og et ønske fra hele fellesskapet av iOS-brukere. Det fryktelige HUD som vises midt på skjermen på iPhone eller iPad hver gang du skru volumet opp eller ned Det er noe som bør forsvinne med iOS 13.

Apple bør satse på et mer minimalistisk grensesnitt som ikke fjerner synet på skjermen og som, ikke bry deg. Noe lignende som Stijn van Oosterwijk foreslått i dette konseptet.

Nytt Siri-grensesnitt

Som med bindet HUD, Siri-grensesnittet er også for påtrengende Og det lar deg ikke gjøre andre ting mens du snakker med Apple-assistenten. I macOS har Apple allerede løst dette problemet, og Siri vises i et popup-vindu som gir deg frihet til å gjøre andre ting.

I iOS 13 bør Apple følge dette eksemplet og vise Siri som en assistent som kan hjelp når som helst uten å avbryte det du gjør. Noe som ligner på det Stijn van Oosterwijk foreslår igjen.

Ny låseskjerm

iOS fortjener en designrenovering som tilsvarer det vi så med iOS 7 og låseskjermen er en av kandidatene som skal fornyes. Et av alternativene som mange ønsker er en skjerm med “Alltid på” -funksjoner som utnytter OLED-skjermer og viser informasjon kontinuerlig.

Men alternativene er mange, fra å legge til Apple Watch-komplikasjoner for å kunne endre noen snarveier. Forhåpentligvis bringer iOS 13 nyheter til startskjermen for iPhone og iPad. Pranav Chaparala viser veldig interessante ideer i dette konseptet.

Ny startskjerm

Hvis låseskjermen trenger en oppdatering, blir ikke startskjermen igjen. Vi bærer år med de samme radene med ikoner at Apple kunne forbedre seg på mange måter. IPad-en er en hovedkandidat for denne endringen siden avstanden mellom ikonene er veldig bortkastet.

Et alternativ vil være å legge til ikoner i forskjellige størrelser som viser informasjon og de vil fungere som en slags småprogram. Noe som ligner på hva Pranav antyder i konseptet sitt.

Dynamiske ikoner

En ting som kan gi et forskjellig preg på startskjermen, er muligheten for å ha dynamiske ikoner, akkurat som Clock-appen, som alltid viser gjeldende tid. På denne måten kunne vi ha værikoner som viser temperatur og forhold, ikoner som vil endre seg avhengig av varslingstype og mange flere alternativer som utviklere kan inkludere.

iOS 13 Pro for iPad Pro

IPad Pro har tydelig differensiert seg fra den vanlige iPad, både i kraft og funksjonalitet. men har fortsatt den samme versjonen av iOS enn resten av Apple iPad. For at det virkelig skal bli et profesjonelt verktøy, trenger Apple et oppdatert operativsystem, en slags iOS Pro.

Dette iOS 13 Pro kunne komme med noen macOS-funksjoner, med et skrivebord uten så mange ikoner og forbedringer når du kobler til eksterne enheter.

Konsept: Jacob Rendina

Mørk modus

Den etterlengtede mørke modusen det vi har spurt i mange år Det kan være en realitet i iOS 13 ifølge de siste ryktene. Denne modusen er allerede inkludert i iPad Pro, og i mange iOS-applikasjoner er det bare Apple som mangler.

Denne modusen vil brukes mørke farger i systemmenyer i stedet for de nåværende hvite tonene, vil dette også spare batteri på iPhone med OLED-paneler. I iOS 12 har vi eksempler på hvordan det ville fungere som Watch-appen.

iOS 13 mørk modus

Dynamiske bakgrunnsbilder

En funksjon som dukket opp i fjor med macOS Mojave og som merkevarer som Xiaomi er inspirert av. Disse dynamiske bakgrunnsbildene endres avhengig av tid på døgnet. Det vil si at på vår iPhone eller iPad vil det være dag eller natt avhengig av tid.

Apple har aldri virkelig satset på denne typen bakgrunn på iOS, men det ville være en god måte å gi iOS en ansiktsløftning Uten mye krefter.

To apper på skjermen

IPhone-skjermen har vokst med årene og nå vi har en iPhone XS Max med 6,5 tommer. Det er et panel med en diagonal nok til å kunne bruke to apper samtidig, det er en funksjon som allerede er tilgjengelig på iPads, så det ville ikke være noen gode nyheter.

Å ha to apper på en gang, med dra og slipp-funksjoner mellom dem, vil gi deg et pluss av produktivitet iPhone som mange av oss vil sette pris på.

Blokker apper med Face ID eller Touch ID

Det er en grunnleggende funksjon Apple overlater det til utviklere i stedet for brukere. Å beskytte en app med Face ID eller Touch ID er mulig hvis utvikleren implementerer den i appen deres, slik WhatsApp nylig har gjort.

Det er lite triks for å sette et passord til en hvilken som helst app på iOS, men alt ville vært lettere hvis Apple for å blokkere applikasjoner med Face ID eller Touch ID.

Omdesign systemapper

Dette er en klassiker, men Generelt trenger systemet en renovering. Vi har praktisk talt sett den samme innstillingsmenyen siden den første versjonen av iOS. Denne renoveringen skulle ha med seg en oppdatering til utformingen av mange av appene på systemet.

Meldinger, notater, påminnelser, klokke og Apple Music bør ha en ansiktsvask få det til å se ut som om du bruker et nytt operativsystem.

Walkie-Talkie på iOS

Med watchOS 5 kom en veldig interessant funksjon kalt Walkie-Talkie som vi kan komme i kontakt med alle venn eller familiemedlem som har Apple Watch veldig enkelt. Når samtalen er akseptert, kan du gjøre det kommuniser med stemme som om det var en Walkie-Talkie.

Det er noe veldig interessant som også kan nå iPhone i form av en egen app. En ny måte å gjøre det på bruk FaceTime-samtaler lyd.

Flerbruker på iPad

Og for å fullføre våre 13 ønsker, er en av funksjonene som vi har ventet på i flere år: å ha flere brukere på iPad. IPad, som en datamaskin, kan være et apparat som hele familien bruker Og det bør være, som på Mac, muligheten for å ha flere brukere.

Og dermed, hver bruker ville ha installert apper og du kunne få tilgang til bare noen få alternativer, akkurat som macOS. Også med Face ID vil påloggingen være veldig rask.

Dette er noen av ideene som Apple bør inkludere i iOS 13 etter vår skjønn, kanskje noen av disse ønskene er oppfylt og andre ikke. Det som virker klart er det iOS 13 vil komme med større endringer enn iOS 12 og det er noe vi feirer.