13 små visuelle detaljer om iPadOS 13 som utgjør forskjellen sammenlignet med Android

iPadOS

Det har gått litt tid siden den offisielle lanseringen av iOS 13 og iPadOS 13, og vi har allerede snakket lenge om de nye funksjonene til begge operativsystemene. Så vi tror at tiden er inne for å markere de endringene som har gått upåaktet hen.

I dag skal vi snakke om en serie med Endringer og forbedringer som Apple visuelt har implementert i iPadOS 13 brukergrensesnitt. I løpet av de siste årene har vi allerede gjort det samme med forbedringene av iOS 10, med 11 detaljer om iOS 11 og med 12 endringer av iOS 12. Nå er det opp til iPadOS 13.

Vær forsiktig, vi snakker ikke om funksjoner, men de små detaljer som utgjør forskjellen og gjør at både iOS og iPadOS forblir de beste mobile operativsystemene på markedet.

Og det er slik at Apple bruker mye krefter på å perfeksjonere designet, ikke bare maskinvareproduktene, men også programvaren. Og dette er et veldig godt bevis på det. Skal vi starte?

Det kan interessere deg | Min erfaring med iPad Pro (2018) og hvorfor jeg foretrekker den fremfor enhver iPhone

13 visuelle endringer i utformingen av iPadOS 13

1. Mikrofonikon i Meldinger

ipados

Apples native messaging-app har fått noen få forbedringer med iOS 13 og iPadOS 13, for eksempel det nye Memojis og Animojis Stickers-panelet. Men en av de små detaljene som har fått oppmerksomheten vår mest, er det ny knapp for å sende lydmeldingerDen har ikke lenger symbolet på en mikrofon, men ser heller ut som bølgene på et lydnotat. Kul!

2. Avspilling på låseskjerm

ipados

Apple har forbedret designet på Mediaspiller-widget låseskjermen. Denne funksjonaliteten var allerede tilgjengelig i tidligere versjoner av operativsystemet, men nå har den en mye mer spektakulær design og noen tilleggselementer som AirPlay-knappen eller den virtuelle fjernkontrollknappen for Apple TV. Du trenger ikke lenger å droppe popcornet ditt igjen for å kontrollere din favoritt Netflix-serie.

3. Widgets på startskjermen

ipados

Dette er uten tvil en av de mest bemerkelsesverdige nyhetene visuelt i iPadOS 13. Fra nå av vil iPad-brukere ha muligheten til å legg til widgetene på den ene siden skjermen ved siden av appene dine. En veldig estetisk, men også veldig funksjonell forandring.

4. HomeKit-knappene

ipados

Som vi kunngjorde for noen måneder siden, har Casa-applikasjonen mottatt noen små endringer som tar sikte på å forbedre organisasjonen av HomeKit-kompatibelt tilbehør til hjemme-automatisering. I tillegg har elementene på panelene på hver knapp også en helt fantastisk ny design.

5. Haptic Touch-menyer

ipados

3D Touch- og Haptic Touch-menyene var allerede tilgjengelige i noen år på iOS, spesielt på iPhone. Men dette Det er første gang de ankommer iPadOS, introduserer alle slags snarveier til applikasjoner og et alternativ for å omorganisere og fjerne apper.

6. Volumindikator

ipados

Vi kunne ikke lage en liste over nye designelementer for iPadOS-programvare uten å nevne volumindikatoren. Nå er det mye mindre påtrengende og den ligger øverst på skjermen.

7. Den fornyede Bilder-appen

ipados

En annen av de visuelle forbedringene av iPadOS som vi likte mest er organisering av bildene i Photos-applikasjonen. Grensesnittet ser fantastisk ut!

8. Mørk modus

ipados

Innføringen av den mørke modusen iOS 13 og iPadOS 13 bringer med seg et uendelig antall små detaljer som gjør panelene, knappene og andre elementer i operativsystemet til å se spektakulært ut.

9. Omdesign av søkeappen

ipados

manzana samlet tjenestene til Finn min iPhone og Finn mine venner I en enkelt applikasjon har redesignen en veldig attraktiv og veldig moderne visuell estetikk … og appikonet også!

10. Skjermens lysstyrke i Kontrollsenteret

ipados

IPadOS 13 Control Center har innlemmet noen få nye funksjoner som legge til den mørke modus-knappen. På den annen side har den også små forbedringer som skjermens lysstyrke-knapp brukergrensesnitt.

11. Den nye fjernkontrollen for Apple TV

ipados

Apple har endret designet på sin virtuelle kontroller for Apple TV fullstendig, og vi må si at det påvirker effektiviteten veldig positivt. Det er brutalt! Selvfølgelig er det litt mer behagelig å bruke den på en iPhone med iOS 13 … Faktisk vil du ved mange anledninger føle at du holder fjernkontrollen til Apple TV.

12. Visuelle forbedringer i påminnelser

ipados

En annen av appene som også har fått en flott redesign i brukergrensesnittet er Påminnelser. Den er mye mer fargerik, mer moderne og med et mye mer organisert utseende.

13. Safari-deleknappen

ipados

Safari inkluderer mange endringer med iOS 13 og iPadOS 13. Apple har lagt til multitasking-funksjoner, en nedlastingsbehandling og til og med en meny for å endre størrelsen på teksten, skjule verktøylinjen, få tilgang til mobilversjonen av en webside og mye mer. . Og sist, men ikke minst, har handlingsknappen for å dele innhold en mye mer moderne stil og minimalistisk.

Det kan interessere deg | Ny tredje generasjons iPad Pro: analyse etter 30 dagers bruk

Hvilke endringer vil du at Apple skal ha med i iOS og iPadOS?

Det er første gang i historien at Apple deler operativsystemene sine med iPadOS og iOS. Men sannheten er at de aller fleste nye funksjoner i design av brukergrensesnitt er praktisk talt identiske på begge programvareplattformene. Noen små detaljer skiller seg imidlertid sterkt mellom iOS 13 og iPadOS 13. Unødvendig å si, disse visuelle forbedringene er en stor trekning for forbrukerne når du velger å kjøpe en smarttelefon eller nettbrett. Hvilke endringer vil du se på iPadOS og iOS? Liker du utformingen av brukergrensesnittet?