13,8% de los espa√Īoles no es capaz de estar 24 horas sin su smartphone

13,8% av spanjolene klarer ikke å bo 24 timer uten smarttelefonen

Han 13,8% av spanjolene klarer ikke å bo 24 timer uten smarttelefonen og 48,8% ville ikke være uten mobil på en uke. Nye data fra en studie av Rastreator.

Data som bekrefter tilleggelsen av spanjoler til mobiltelefonen som Telef√≥nica “Information Society in Spain” rapporterer allerede har utgitt. Dermed i klarere data konsulterer vi hvert sjette minutt mobilen.

I f√łlge den nye studien, vet vi ogs√• det kvinner er mer avhengige av mobilen siden 15,4% bekrefter at de ikke kunne v√¶re uten mobilen 24 timer, tre poeng mer enn menn. I tillegg er det ungdom mellom 25 og 34 √•r de som ikke kan g√• mest uten mobiltelefonen.

Bilde - 13,8% av spanjolene klarer ikke å bo 24 timer uten smarttelefonen

Ungdommer er de mest avhengige

Generelt sett kan vi si at etter alder, jo eldre barnet, jo mindre avhengighet fra smarttelefonen, men fortsatt kan dataene være bekymringsfulle.

Bilde - 13,8% av spanjolene klarer ikke å bo 24 timer uten smarttelefonen

Bare 30% klarer å bo en måned uten mobilen sin, noe vi allerede kan trekke frem som en profil som ikke krever mobil.

Til slutt, av det autonome samfunnet, finner vi innbyggerne med st√łrst avhengighet av mobiltelefoner i Castilla y Le√≥n, Extremadura, Baleares og Asturias. P√• sin side er Aragon, Murcia, Catalonia, Galicia og Valencia de samfunnene som har minst avhengighet.