14 ″ MacBook Pro og ny iPad Pro med mini-LED-er forsinket til 2021

ipad vs mac

De siste ryktene om ham iPad Pro med 12,9-tommers mini LED-skjerm og om MacBook Pro med 14-tommers skjerm de foreslår at de kommer til 2021.

Mange eksperter spekulerte i muligheten om at Apple ville lansere en fornyet 14 ″ MacBook Pro i år 2020, men selskapet endte med å presentere en 13-tommers MacBook Pro.

Nå antas det at selskapet med bitt eple-logo vil presentere 14-tommers MacBook Pro i 2021, sammen med en iPad Pro med en 12,9-tommers mini LED-skjerm.

Det kan interessere deg | Det Apple steker: 13 ″ MacBook Pro kan bruke 87W-laderen, men den vil ikke lades raskere.

Apple vil fortsette å jobbe med utviklingen gjennom 2021

I år har Apple kunngjort lanseringen av ganske mange nye produkter. Og vi sier nok fordi de er mer enn nok med tanke på komplikasjonene og forsinkelsene forårsaket av COVID-19-pandemien.

Så det er logisk at de forlater lanseringene av iPad Pro- og MacBook Pro-linjene til neste år. Faktisk oppdaterte de begge produktene nylig, selv om det for 4. generasjon iPad Pro ikke ble implementert for mange nye funksjoner.

Fra TrendForce forsikrer de det Apples leverand√łrer av leverand√łrkjeder vil konkurrere om √• vinne kontrakter for en 14-tommers MacBook Pro og en 16-tommers MacBook Pro. Teknologien til begge skjermene vil v√¶re mini-LED. Men dette vil ikke skje f√łr i 2021.

Det kan interessere deg | Hva er mini-LED-skjermer, og hvorfor er de viktige for iPad og MacBook?

Disse ryktene ville være i samsvar med tidligere lekkasjer som antydet at Cupertino-selskapet planla å lansere totalt 6 produkter med en mini LED-skjerm på markedet i år 2021.