free estadisticas Saltar al contenido

15 apper du ikke kan gå glipp av på din nye iPhone 6s

abril 27, 2020

Hvis denne julen skal gi deg iPhone 6s, eller du ganske enkelt har bestemt deg for å gi den til deg selv, kan denne artikkelen interessere deg. Og er at i dag bringer vi deg En liten samling med 15 applikasjoner som ikke kan gå glipp av din nye iPhone 6s.

I dette utvalget finner du både applikasjoner og spill som du bør ta hensyn til når du har iPhone 6-ene i hendene og begynne å laste ned de første programmene. Og det er at App Store har en enorm katalog, og noen ganger er det vanskelig å finne det du trenger.

15 viktige applikasjoner for din nye iPhone 6s.

Du kan si at disse applikasjonene er viktige på alle mobile enheter og med dem kan du få mest mulig ut av iPhone 6s. I tillegg må vi ikke glemme de nye funksjonene som følger med den sammen med iOS 9, for eksempel 3D Touch, en teknologi som i økende grad blir brukt av flere applikasjoner og spill. La oss dra dit

Dra nytte av dine nye iPhone 6s med disse applikasjonene og spillene!

Facebook

Den offisielle bruken av dette populære sosiale nettverket kan ikke gå glipp av din nye iPhone 6s.

Twitter

Hvis du liker å finne ut av alt, kommentere favorittseriene dine og trender, må Twitter-appen være på smarttelefonen.

Instagram

Denne applikasjonen lar deg dele dine bilder og små videoer med resten av verden på en veldig enkel måte.

WhatsApp

Den mest brukte direktemeldingstjenesten i verden vil sikkert være på iPhone 6s. Det er faktisk en av de første programmene du laster ned.

telegram

Den direkte konkurransen til WhatsApp har gått sterkt, og flere og flere brukere bestemmer seg for å bruke denne tjenesten.

YouTube

Videoklipp, oppskrifter, vlogger, sanger, spill, utvalg av videoer som du kan finne på YouTube med appen sin, er praktisk talt uendelig. Og det beste er at du har alt til fingerspissene.

lunde

Med denne nettleseren kan du spille av Flash-innhold, noe som ikke kan gjøres med andre som Safari eller Chrome. Uten tvil har Puffin tjent en plass i mange iPhone og iPad rundt om i verden.

Pinterest

Dette sosiale nettverket har også fått tilhengere i nyere tid. Finn pinner med mange temaer og lagre dem på brett for alltid å ha dem for hånden. Veldig nyttig for å finne ideer og til inspirasjon.

Feedly

På din iPhone 6s kan du ikke gå glipp av en god nyhetsleser for å være klar over alt det nye som er publisert på favorittsidene dine, som vi håper å være med på!

sider

Apples tekstredigerer er en annen må-ha. I tillegg, når en ny enhet er aktivert, kan den lastes ned sammen med de andre iWork-applikasjonene helt gratis.

tall

Regnearkeditoren kan også være veldig nyttig for deg. Du kan starte et regneark fra grunnen av eller starte fra en av de forhåndsdefinerte malene som er inkludert.

Keynote

Lag veldig slående og vakre presentasjoner med Keynote. I tillegg har du den 4,7-tommers skjermen på iPhone 6s.

Minions Paradise

Liker du Minions? Da kan du ikke gå glipp av spillet Minions Paradise på iPhone 6s! Lag et paradis for disse små gule vesene ved å samle ressurser og konstruere bygninger slik at de får en uforglemmelig ferie.

Siste horisont

Dette er et av spillene som ble lagt til for ikke lenge siden til App Store. I den har planeten Jorden blitt ødelagt på grunn av en katastrofe, og du må reise i et romskip for å finne en annen beboelig planet og flere overlevende for å redde dem.

Kulegutt

Bli kulegutten og reise fra kanon til kanon og unngå hindringer. Det er et veldig enkelt, men morsomt spill!

Disse er bare noen applikasjoner og spill som fra iPadizate anbefaler vi deg å laste ned fra App Store på din nye iPhone 6s, men husk at det er mange flere. Har de vært til hjelp for deg? Tror du det mangler noen app eller spill fra denne listen? I så fall inviterer vi deg til å fortelle oss din mening i kommentarene.