15 essensielle apper du bør ha Ja eller Ja på iPad-en

IPad-en har blitt et fantastisk verktøy, ikke bare for hjemmebruk, men også for profesjonell bruk. Men for å kunne bruke Apple-nettbrettet effektivt, må du ha gode applikasjoner installert. Derfor La oss liste opp 15 viktige apper som du bør ha ja eller ja på iPad-en din.

15-essensielle-apps-ipad-en
Noen av disse appene er betalte og andre er gratis, men alle har en felles forutsetning, de lar deg gjøre livet enklere. Har du allerede prøvd dem alle? Ahead!

Facebook

Det sosiale nettverket fungerer mye bedre på iPad gjennom den offisielle applikasjonen. Vi er sikre på at du har en Mark Zuckerberg sosiale mediekonto og du vil være oppdatert med statusoppdateringer, kommentarer og andre nyheter som kommer på nettet. Selv om du bruker andre lesere, bør du installere Facebook-applikasjonen.

Adobe Photoshop touch

Stjernen i foto retusjering kommer fra hånden til Adobe, og takket være Photoshop Touch har du et utrolig verktøy i hendene. Beskjær bildene dine, sett inn filtre og effekter av mange typer for å gi det den personlige berøringen som gjør bildene dine unike. Forvent selvfølgelig ikke at den skal fungere som skrivebordsversjonen for Mac eller Pc, men det fungerer som en sjarm.

Spotify

Streamingmusikkgiganten har også en egen iPad-app. Det beste med denne appen er muligheten til å søke etter sangene du ønsker og lytte til dem gratis, uten å ha en Premium-konto. I iPad-versjonen kan vi bruke spilleren på samme måte som vi gjør på skrivebordet på datamaskinen vår. Inntil Beats kommer til syne på iOS, vil vi nøye oss med Sportify.

AVPlayerHD

Hvis du trodde at iPaden din ikke kunne spille av noe videoformat, kan du allerede få den ut av hodet. Denne fantastiske appen spiller alt, og nesten alle tilgjengelige lydformater. Inkluderer også fungerer like utrolig som å korrigere “etterslepet”, eller forsinkelse, som lyd og video kan ha i synkroniseringen. Administrer filer fra iTunes eller send dem gjennom wifi.

Evernote

Notatbok par excellence er denne lille grønne elefanten. Tjenesten som Evernote tilbyr oss er mye kraftigere enn å ta noen få enkle notater. Du kan lagre alt du finner på Internett, bilder, tekster, videoer, hele websider osv.. Du vil også ha alt tilgjengelig fra alle andre enheter, også fra en datamaskin. Sjekk alle notatene dine når tiden er best.

sider

Det er mange tekstredigerere i App Store, og vi har vist deg de beste, men hvis en skiller seg fra de andre, er dette Pages. Bruk det fulle potensialet til din iPad og alle tjenestene som iCloud tilbyr deg. Synkroniser dokumentene dine med Apple-skyen og bruk dem senere hvor du vil. Pages er en helt essensiell app for å jobbe med iPad-en din.

Plex

Vil du se alt multimediainnholdet på datamaskinen din på iPad-en? Bruk Plex og strøm serien og filmene du har på harddisken. Få tilgang til multimediebiblioteket ditt via wifi selv om du ikke er hjemme. Bruk webtjenestene til å konfigurere alle innstillingene som tilbys av Plex Media Server.

Youtube

Googles online videoapplikasjon krever ingen presentasjon. Det beste med iPad-versjonen ligger i muligheten for å synkronisere Gmail-kontoene dine og ha YouTube-kanalene dine klare til bruk når som helst.

Flipboard

Hvis du er ute etter en god leser av sosiale nettverk og vil legge til artikler fra andre nettsteder, kan du prøve Flipboard. Det er helt gratis og lar deg lage et digitalt magasin med de temaene du liker mest. Utforsk innholdsguiden som er inkludert i iPad-versjonen av applikasjonen, og få tilgang til det personaliserte magasinet ditt når du vil holde deg oppdatert med de siste nyhetene.

Dropbox

I likhet med iPhone-versjonen vil denne utmerkede nettskytjenesten gi deg tilgang til alle filene dine fra iPad-en. Se dokumentene som er kompatible med applikasjonene du har installert på Apple-nettbrettet. Selv om du ikke kan se alle filene, kan du dele dem med vennene dine. Har du ikke en Dropbox-konto ennå?

TwitBird Premium

Som TweetBot for iPhone, synes TwitBird oss ​​det beste alternativet hvis du leter etter en Twitter-klient til iPad. Det er tre versjoner, gratisversjonen, Premium-versjonen og Pro-versjonen. Med Premium er det mer enn nok, siden det lar deg kontrollere to forskjellige brukerkontoer og få pushvarsler. Gratisversjonen inneholder annonser, og Pro-versjonen legger bare til 16 brukerkontoer.

Komisk iver

I de essensielle applikasjonene til iPad-en din kan du ikke gå glipp av en tegneserieleser, og Comic Zeal oppfyller den perfekt. Organiser samlingene dine i lister og mapper for å lese tegneserier i den rekkefølgen de ble publisert. Du kan også bruke wifi til å importere tegneserier fra Dropbox, Google Drive eller til og med AirDrop fra en Mac.

Hangouts

Hver gang vi tenker på videosamtaler og iPad, kommer FaceTime til tankene, men hvis du vil snakke med andre mennesker som ikke har en Apple-enhet, er dette programmet perfekt. Snakk med alle nettbrett, datamaskiner eller mobil når de bruker Hangouts uansett merke eller operativsystem de har. Sett inn filer eller bilder i samtaler slik at alle høyttalere kan se.

Duolingo

Lær engelsk, fransk, tysk eller portugisisk fra denne gratis applikasjonen for iPad og iPhone. Velg språket og klokkeslettet du kan dedikere hver dag, så har du noen øvelser tilgjengelig for å lære i ditt eget tempo. Siden den siste oppdateringen av appen, kan du også kontrollere tidspunktet Duolingo vil varsle deg om å studere. Utvalgt som den beste appen fra 2013 av Apple.

Tapatalk

Hvis du er en jevnlig leser av noen fora, anbefaler vi dette programmet. Du kan organisere de forskjellige forumene og lage en vegg med en tidslinje for alle de nye blandede nyhetene. Søk i applikasjonen etter andre fora som kan være av interesse for deg, biler, teknologi, mote, sport og mange flere.

Dette er 15 viktige apper som du bør ha ja eller ja på iPad-en, sikkert har du allerede en. I App Store er det mange applikasjoner, og det å bestemme seg for det ene eller det andre kan bety en verden, spesielt hvis appen er betalt. Vil du ta med noe mer på denne listen?