Flere nyheter om iOS 7, Angry Birds Go, adopsjon iOS 7 og mer

15 iOS 7-funksjoner som får deg til å elske iPad, iPad Mini eller iPhone igjen

De siste månedene har mange begynt å si at iOS er et foreldet operativsystem og at iPad og iPhones er utdaterte sammenlignet med konkurransen, spesielt Android.

Apple ser ut til å ha tatt disse ordene veldig alvorlig, og med iOS 7, den neste versjonen av operativsystemet, har den satt batteriene og har skapt den største renoveringen hittil.

ios-7-logo

Det som skiller seg mest ut i den nye versjonen av iOS er den estetiske endringen. Det nye grensesnittet er mye mer moderne og forlater mange av de karakteristiske funksjonene som operativsystemet har hatt så langt, for eksempel skeumorfismo.

Men dette er ikke det eneste, iOS 7 inneholder også mange nye attraktive funksjoner, funksjoner som gjør at operativsystemet blir respektert og elsket av brukere og misunnes av brukere av andre plattformer.

I de følgende linjene gir vi en gjennomgang av noen av mest interessante funksjoner i det nye operativsystemet. Funksjoner som gjør at vi blir forelsket i iPad, iPad Mini, iPhone eller iPod Touch.

15 iOS 7-funksjoner som gjør at du blir forelsket i iPad, iPad Mini, iPhone eller iPod touch

Nytt søkelys

ios-7-ipad-spotlight

Spotlight kom til enhetene våre med iOS 3. Siden den har den okkupert den samme plassen, men i iOS 7 bytter den plass. I stedet for å være til venstre for hovedskjermen, vil den nå være øverst.

I tillegg er søkeresultatene organisert på en mye enklere, tydeligere måte og er lettere å lese og velge.

FaceTime Audio

facetime-audio-ios-7

Da Apple introduserte FaceTime, ble det vurdert at selskapet kunne popularisere videosamtaler. Virkeligheten har vært veldig annerledes og Apple har heller ikke lyktes.

I iOS 7 ser FaceTime ut som om den vil utvikle seg og skaffe nye funksjoner. Ikke bare vil det være mulig å ringe videosamtaler gjennom tjenesten, men det vil også være mulig å ringe lydanrop gjennom gratis service.

Siri 2.0

siri-ios-7-ipad

Den digitale assistenten til iOS-enhetene våre vil også utvikle seg med iOS 7. I tillegg til den bemerkelsesverdige estetiske endringen (som samsvarer med resten av brukergrensesnittet), inkluderer den nye funksjoner, vil være i stand til å gjøre flere oppgaver og utvide intelligensen, selv om det dessverre fortsetter De trenger en Internett-tilkobling for å utføre alle typer oppgaver.

Filtre i kamera-appen på Instagram-stil

filters-photos-ios-7

Filtre i bilder er veldig fasjonable, og Apple ønsket å integrere noen i kameraprogrammet. Kanskje skylden for popularisering av filtre har vært Instagram, men i dag er det mange apper som tilbyr dem på praktisk talt hvilken som helst plattform.

iOS 7 vil integrere 9 forskjellige filtre basert på fargetemperatur, og det vil være mulig å bruke dem på bilder på rullen eller direkte når du tar nye bilder.

Alternativer for personvern

privacy-ios-7

Apple ønsker å unngå kontroverser og problemer. Så han har skapt disse nye personvernalternativer som lar brukerne definere hvilke maskinvarefunksjoner de forskjellige appene vil ha tilgang til. Begrens for eksempel tilgang til mikrofonen.

“Live” ikoner

ios-7-ipad-ikoner

Så langt var det eneste ikonet som endret seg, i Kalender-appen. Med iOS 7 endres dette og for eksempel klokke-appikonet blir også oppdatert. I tillegg forventes det at Weather-applikasjonen i fremtidige versjoner også vil vise informasjon “live” uten å måtte kjøre den.

Privat surfing fra Safari

safari-pestanas

I tidligere versjoner av iOS var det mulig å bruke privat surfing, selv om dette krevde tilgang til innstillingene og å følge flere trinn. Med iOS 7 vil dette endre seg, og det vil være mulig å få tilgang til denne “inkognitomodus” på en mye mer direkte måte, direkte fra valgvisningen på navigasjonsfanen. Veldig nyttig!

Automatiske appoppdateringer

automatisk-oppdateringer-ios-7

Apps oppdateres automatisk i iOS 7. Selvfølgelig er det mulig å endre disse innstillingene og fortsette å gjøre det manuelt eller definere at de bare oppdateres når de er koblet til et WiFi-nettverk.

For mange mennesker er muligheten for å glemme oppdateringer og at den er helt automatisk og gjennomsiktig veldig gode nyheter.

iCloud-streaming

icloud-streaming-ios-7

Takket være iCloud og den nye versjonen av iOS vil det være mulig streaming av innhold via WiFi eller 3G-tilkobling. Det vil ikke lenger være nødvendig å synkronisere enheten med iTunes før du drar hjemmefra, nå kan vi få tilgang til kjøpene dine hvor som helst.

Adaptivt grensesnitt

inteface-adaptable-ios-7

IOS 7-grensesnittet vil være i live. Det vil ikke være et så stivt grensesnitt som visningene så langt. Avhengig av bakgrunnen vi bruker, endres grensesnittet til enheten for å tilpasse seg bakgrunnsfargene.

Skjul kiosken

hide-kiosk-ios-7

For mange er dette muligens ikke noe viktig, men mange hatet at det å ha Quisco-appikonet synlig. Med iOS 7 vil det være mulig å legge den inn i en mappe og ha det litt mer skjult.

Direkte tilgang til grunnleggende innstillinger

centro-control-ios-7-ipad

Definitivt en funksjon som burde ha eksistert i lang tid. EN rask og direkte måte å få tilgang til noen grunnleggende innstillinger som å slå av eller på WiFi, flymodus, Bluetooth, justering av lysstyrke og mer.

iOS 7 inkluderer denne funksjonen, og navnet er Kontrollsenter.

Ny multitasking

multitasking-ios-7-ipad

iOS 7 tilbyr en ny måte å veksle mellom åpne apper i bakgrunnen. Ikke flere å se bare appikonet, nå vil vi også se en forhåndsvisning av applikasjonen som skal oppdateres i sanntid.

For å lukke en av disse appene i andre etasje, må vi bare “lansere” den opp. Mye mer behagelig enn systemet som er brukt hittil.

Bakgrunnsoppdatering

update-content-app-ios-7

Denne funksjonen er relatert til multitasking. Appene i bakgrunnen kan oppdateres uten å åpne dem. For eksempel vil en Twitter-klient som bruker dette nye API, kunne holde tidslinjen vår oppdatert i bakgrunnen, og når vi kommer tilbake til appen, vil det ikke være behov for å vente på at den skal oppdateres, siden den allerede har gjort det. Veldig nyttig!

Fotosamlinger

fotos-ios-7

Den nye Photos-applikasjonen vil hjelpe oss med å finne bedre bilder som er lagret på enheten vår. Det er flere måter å organisere bildene på: etter datoer, etter steder … I tillegg kan videoer og panoramabilder også enkelt plasseres. Uten tvil en veldig interessant anmeldelse.

Disse er noen av funksjonene i iOS 7 som vi tror alle vil like. Som de sier i ZDNET, funksjoner som gjør at vi blir forelsket i iOS-enhetene våre når de er oppdatert.

Tror du vi bør ta med litt mer? Hva er funksjonene som fanger mest oppmerksomhet i iOS 7?