16 GB iPhone 5 vil forbli på markedet etter ankomsten av iPhone 5S og 5C

De eplebestillinger de er klare. Etter å ha gjort kjent for sine ansatte at de ikke kunne ha ferier på den tiden da den nye iPhone kommer til å bli presentert og kommer til å nå markedet, lekker det nå dokumenter som viser til stoppet som salget av dagens terminaler. Dokumentet som vi har vist deg på skjermdumpen, refererer til disse datoene, fra den kanadiske manageren Telus, som har lekket til nettstedet MobileSyrup. Og nettopp i dem ser vi hvordan iPhone 5 på 32 GB og iPhone 5 på 64 GB opphører å bli offisielt solgt 28. september, noe som betyr at vi vil ha det markedet lammet 8 dager før den forventede utgivelsen av den nye smarttelefonterminaler

Dette dokumentet snakker imidlertid ikke ingen tid på 16 GB iPhone 5, som vi har at i virkeligheten forblir den nåværende terminalen med den laveste prisen i luften. Det har fått spesialister til å tro at Apple faktisk ville ha funnet en formel for å få telefonen til å bli noe mer enn den forrige terminalen som synker i pris, men snarere et slags mellomliggende segment.

Og det er nødvendig å huske at ankomst av iPhone 5C Det kommer til å endre eplets verden betraktelig, så for de som ikke ønsker å ha en plastisk iPhone til en lav pris, men heller ikke tør å kjøpe iPhone 5s til mer enn € 700, forblir mellomområdet i hendene på dagens 16 GB iPhone 5, som fortsatt vil selges som vanlig som filtrert i dokumentene.