2. november kan være iPad Mini utgivelsesdato

Litt etter litt kommer vi nærmere dagen når iPad Mini forventes å bli presentert. Apple har allerede ringt til et arrangement for 23. oktober, og det forventes at den nye nettbrettet vil presentere i samfunnet, i tillegg til andre interessante nyheter.

Men som presenteres, betyr ikke at den ankommer butikkene samme dag. Ryktene fokuserer nå på den dagen enheten vil være tilgjengelig. Hvis vi lar oss veilede av hva Apple har gjort ved andre anledninger, ville det logiske være at det kunngjør enheten 23. oktober, at de begynner å akseptere reservasjoner førstkommende fredag; 26. oktober og endelig være tilgjengelig i butikkene syv dager senere, det vil si 2. november (som også er fredag). På dette tidspunktet ville den nå en første gruppe land og gradvis utvide seg til andre markeder.

IPad Mini kunne treffe butikker 2. november

Fra Geeky-Gadgets forsikrer de at dette kan være “modus operandi“Apple og forsikrer at en av deres kilder, en av de største forhandlerne i Storbritannia, har bekreftet at informasjonen er riktig. I tillegg kommenterer de at kilden har vært pålitelig ved flere anledninger, noe som vanligvis gir poeng til generatorene av rykter.

Det er ingen tvil om at resonnementene gir mye mening og om vi tenker på fortiden enda mer. I tillegg er det en annen viktig faktor. Microsoft har også kunngjort sitt eget nettbrett, Surface, og vil være tilgjengelig i forhåndsbestilling fra samme dag 26. oktober, slik at Apple kunne skynde seg å få sitt nye nettbrett før. Det er også viktig å nevne at overflaten ser ut til å være mer beregnet på “å slite”Mot den 9,7-tommers iPad, enn mot den mye ryktede 7,85-tommers iPad Mini; både for størrelse og pris.

Uansett, Apple vil offisielt avsløre all denne informasjonen 23. oktober, på mindre enn en uke. Start nedtellingen …

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!