2 originale Apple-logoer til auksjon på Cupertino Campus

De to Apple-logoene tilsvarer selskapets ikoniske regnbue-eple

Apples historie er full av strålende øyeblikk, ettersom mange av dem er direkte relatert til store revolusjoner i teknologiens verden. Sikkert mange av dere allerede kjenner fingeren de fire datoene som hjalp til med å revolusjonere forbrukerteknologi: 1984 (Macintosh), 2001 (iPod), 2007 (iPhone) og 2010 (iPad). Det er av denne grunn at produktene og alle gjenstandene som en gang har vært en del av historien til eplet, blir høyt verdsatt.

Det er ikke første gang vi beklager å høre at et Apple-produkt går på auksjon, og at dette ender med en virkelig astronomisk figur. Årsaken til dette er veldig enkel: selskapets produkter er en del av historien, og dette er verdifullt, veldig verdifullt. I dag mottar vi nyheten om at et nytt nytt epleobjekt skal auksjoneres, men denne gangen er det ikke et Apple I eller Macintosh.

Auksjon organisert av Bonhams vil bli lagt ut for salg to plakater i form av eple-eple-logoen. Denne logoen tilsvarer designen som var i kraft mellom 1988 og 1997, og som ofte er anerkjent av alle for å innlemme regnbuens farger i silhuetten.

Logo-Apple-arcoiris

Tilsynelatende ble disse to plakatene utsatt på Apple Campus i Cupertino i lang tid, men det var det en ansatt som bestemte seg for å overta dem etter å ha blitt sparket fra selskapet. Sikkert var han sikker på at de ville ende med å øke i verdi; han tok ikke feil.

Budet for de to Apple-logoene vil starte på 10 000 dollar, selv om høyere beløp sannsynligvis vil bli nådd

Selvfølgelig er prisen for å få disse to Apple-logoene nok en gang uoverkommelig for de fleste dødelige: 10 000 dollar startprisen, selv om organisasjonen allerede har kunngjort at høyere tall antagelig vil bli nådd. Helt sikkert, det handler om designen som definerte selskapets merkevarebildeFor før hadde ikke selskapet et eple som emblem, men Isaac Newton satt under et tre.

eple-logo-utvikling-en

Vil du delta i auksjonen av merkevarelogoer?

Som vi kan se på Cnet, hvis noen av dere hadde ønsket å vite om disse to logoene hadde sett bra ut i stuen din, er målingene til en av dem 1,17 x 1,24 meter og 15 centimeter dyp, mens de av de andre er 85 x 91 centimeter og samme tykkelse som den første.

Vil du ha en av disse på rommet ditt?