20 hemmelige funksjoner på iOS 10 for iPhone og iPad

20 hemmelige funksjoner på iOS 10 for iPhone og iPad

Apple gjorde store endringer i sitt mobile operativsystem under iOS 10-presentasjonen på WWDC i juni. Imidlertid Cupertino-selskapet reserverte noen overraskelser foran den offisielle lanseringen i september …

Innovasjonene implementert i iPhone og iPad-programvaren inneholder noen hemmelige funksjoner som gjør iOS 10 til det beste mobile operativsystemet noensinne. Og i dag, i denne artikkelen, presenterer vi dem alle.

iOS 10

Så hvis du vil oppdage den skjulte nyheten om iOS 10, kan du lese videre og vite alt om Apples nye mobile operativsystem før du installerer det på iPhone og / eller iPad.

20 hemmelige iOS 10-funksjoner

1. Bildesøk

IOS 10 Messages-applikasjonen vil inneholde et alternativ for å søke etter bilder, klistremerker og GIF gjennom App Store-ikonet, og du kan laste ned og installere pakker og applikasjoner utelukkende for iMessage-plattformen.

Klistremerker

2. Sende bilder med lav oppløsning

Hvis du åpner Innstillinger> Meldinger, kan du aktivere en ny iOS 10-funksjonalitet for å sende bilder av lav kvalitet for å lagre mobildata under overføringen (og spare lagringsplass når du mottar filer).

Bilder

3. Sletting av tekst via 3D Touch

Mange brukere har rapportert om eksistensen av en ny funksjon som ble oppdaget i iOS 10 som lar deg slette tekst mye raskere ved å bruke 3D Touch-teknologi ved å trykke fast på “Backspace” -knappen på tastaturet.

Meldinger

4. Automatisk nedlasting av Apple Music-album

Med ankomsten av iOS 10 vil du ha muligheten til å laste ned alt innhold fra Apple Music-kontoen din ved å klikke på “+” -knappen. Å aktivere funksjonen er veldig enkelt, bare gå til Innstillinger> Musikk> Nedlastinger og aktiver automatisk nedlastinger.

Apple-musikk

5. Management av musikklager

Med iOS 10 kan du spare ekstra lagringsplass ved å la iPhone eller iPad administrere nedlastet musikk automatisk fra Innstillinger> Musikk> Nedlastinger.

Apple musikk 3

6. Filtrering av e-postmeldinger

IOS 10 Mail-appen har implementert et filtersystem for e-post. Ved å trykke på e-postfiltreringsknappen viser applikasjonen bare uleste e-poster.

Post

7. Avmeld abonnement i Mail

Hvis du er lei av nyhetsbrev, spam og søppel-e-poster, er du heldig fordi med iOS 10 vil en knapp bli integrert for å melde deg ut av denne typen tjenester øverst på hver e-post, og bare med et trykk.

Mail

8. Skjul innfødte applikasjoner

I iOS 10 vil det endelig være mulig å skjule eller skjule innfødte Apple-applikasjoner på iPhone og iPad. Selv om de ikke kan fjernes definitivt som antydet av tidligere rykter.

apps-tl

9. Split View i Safari

Det var en av de mest etterspurte funksjonene i iOS 9, og nå med iOS 10 har den kommet. Split View er en multitasking-funksjon som lar deg dele skjermen i to for å bruke og samhandle med flere applikasjoner samtidig. Så nå kan du åpne to vinduer samtidig i Safari-nettleserappen på iPad-en.

10. Triple Split View på iPad Pro

Takket være den gigantiske størrelsen har 12,9-tommers iPad Pro-nettbrettet Safari Split View multitasking-støtte med muligheten til å samhandle med 3 applikasjoner samtidig.

iPad Pro

11. Ubegrensede faner i Safari

Apple vil tillate brukere å åpne så mange faner som de vil i det originale iPhone- og iPad-nettlesingsprogrammet.

Faner

12. Lukk alle fanene

I tillegg til ubegrensede faner, lar det nye mobile operativsystemet deg lukke alle fanene mye raskere ved å holde fingeren på faneknappen i øverste høyre hjørne på iPad. Og på iPhone, trykk og hold på “Done” i fanevisningen.

Øyevipper 2

13. Prioriter installasjonen av apper

Ved hjelp av 3D Touch vil du kunne prioritere nedlasting og installasjon av applikasjoner fra App Store, og først ha de du vil installere.

iOS 10

14. Parkeringspåminnelse på Apple Maps

Hvis du har en bil med CarPlay utstyrt, eller et standard Bluetooth-system, kan du motta varsler på iPhone når du forlater bilen, og du vil kunne se hvor du akkurat har parkert fra Apple Maps.

Apple Maps

15. 3D Touch-funksjoner i Kontrollsenteret

I iOS 10 Control Center, i tillegg til de nye panelene for Music og HomeKit, har 3D Touch-funksjoner blitt inkludert for kamera, lommelykt, timer og kalkulator-knapper.

Kontroll senter

16. Redigere bilder i Meldinger

Apple har forbedret fotoredigering i Bilder-appen, og har også integrert den i Meldinger. Nå, i iOS 10, kan du merke og merke elementer av bildene med piler og tegninger.

Bilder

17. Eliminering av alle varsler

Du trenger ikke lenger å måtte trykke på “X” for hver av varslene i iOS 10 varslingssenter hvis du har 3D Touch på iPhone. Hvis du trykker fast på “X” øverst, vil du finne et nytt alternativ for å fjerne alle varslinger samtidig.

18. Raise to Wake

Raise to Wake-funksjonen lar brukere slå på iPhone-skjermen med andre generasjons Touch ID, selv om den ikke lar deg låse opp enheten.

Hev

19. Ta bilder under lydavspilling

Med iOS 10 kan du ta et bilde mens du hører på favorittlåtene dine på iPhone og iPad, noe som ikke var mulig før nå. Selv om du tar en video eller et Live Photo, stopper avspillingen.

Foto

20. Del notater med andre brukere

Til slutt er det verdt å nevne at med iOS 10 vil du ha muligheten til å dele Notes med dine venner og / eller familie, og dermed tillate dem å endre gruppeinnhold.

Merknader til iOS 10

Alt om iOS 10 på iPadizate: