20 megapiksler kamera til Samsung Galaxy S5

20 megapiksler kamera til Samsung Galaxy S520 megapiksler kamera til Samsung Galaxy S5

16 Mpx moduler med teknologi ISOCELL som letter bilder med lite lys er ikke de eneste fotografiske modulene som den koreanske Samsung fungerer i. Disse 16 Mpx-modulene ISOCELL Det er de som den skal bruke til flaggskipene i løpet av 2014. Tilsynelatende jobber Samsung ifølge de koreanske mediene på en fotografimodul som skal utstyre en 20 Mpx-sensor.

Disse samme mediene hevder at 1. desember startet Samsung et prosjekt i sin FoU-avdeling for å utvikle disse modulene fra bunnen av. Dette vil inkludere autofokusaktuatorer og hele sett med linser som komponerer det. Det er ikke kjent om denne nye 20 Mpx-modulen også vil bruke teknologi ISOCELL for plassbesparing eller hvis du vil ha optisk stabilisering (OIS).

20 megapiksler kamera til Samsung Galaxy S5

Å innlemme OIS på flaggskip som Samsung Galaxy S5 det vil bety for Samsung å kunne forsyne 50 millioner moduler med OIS og det er noe du ikke er klar for ennå. Kanskje av denne grunn nevner kilder at den nye 20 Mpx-sensoren ikke vil være klar før andre halvdel av 2014, eller at den til og med må vente til 2015 på Samsung for å integrere disse nye modulene i flaggskipene.

Når det gjelder neste år, er 16 MP-sensoren forventet ISOCELL utstyr 25% av telefonene Samsung selger. Dette forutsetter at Samsungs produksjonskapasitet er omtrent 90 millioner enheter, som sannsynligvis vil omfatte begge Samsung Galaxy S5 og Samsung Galaxy Note 4. Samsung har allerede kjøpt en god batch på 13 Mpx og 16 Mpx sensorer fra Sony for neste år, ifølge kilder, så vi kan tro at Samsung prøver å motvirke innsatsen for den optiske stabiliseringen av andre produsenter for noen sensorer av høyere oppløsning. Paradoksalt nok kan ikke Samsung satse på OIS på grunn av det store omsetningsvolumet som omtalt i lekkasjene fra disse kildene.

Med Samsung Galaxy s4 og Samsung Galaxy Note 3Samsung har vist at den kan lage en smarttelefon som tar flotte bilder i lite lys, selv uten teknologi. OIS, slik at den opprettholder forpliktelsen til de 16 Mpx-modulene ISOCELL For neste år, hvem vet om vi kunne finne en Samsung Galaxy S5 med 20 Mpx kamera og optisk stabilisering?