contadores Skip to content

2018 iPad Pro: Offisiell pris på de to nye modellene til neste gen-nettbrettet

I dag har Apple holdt et spennende arrangement i New York der de har presentert alle slags produkter. Selskapet startet med å vise en oppdatering til MacBook Air-linjen sin, etterfulgt av en fornyet Mac mini, og til slutt introdusert en 11-tommers iPad Pro og en 12,9-tommers iPad Pro. Oh … og ved siden av en fantastisk Apple Pencil 2!

De to nye iPad Pro-modellene har en helt spektakulær design, med en LCD-skjerm som dekker praktisk talt hele fronten på enhetene. De har ikke “hakk” (den øverste frontrammen på den nye iPhone), ikke har startknapp og de har kommet med veldig interessante maskinvarenyheter som vi vil detaljere på slutten av denne artikkelen.

Som vi antydet i går, har Apple Pencil 2 kommet med så interessante nyheter en berøringsside å bytte børste, et magnetisk koblingssystem med iPad Pro og trådløs lading. Videre er designen mye mer minimalistisk og kompakt enn forrige generasjon.

Det kan interessere deg | Dette er den nye Apple Pencil 2 med minimalistisk design og trådløs lading

IPad iPad pris 2018

I tabellen nedenfor overlater vi deg til prisen for hver modell og hver versjon av lagringskapasiteten til iPad Pro som Apple nylig har presentert:

iPad Pro 11 ″ iPad Pro 12.9 ″
64 GB € 879 1.099 €
256 GB 1.049 € € 1.269
512 GB € 1.269 € 1 489
1TB € 1.709 1.929 €

Den nye iPad Pro har en stor skjerm med avrundede hjørner og kantene på terminalene er helt flate. I tillegg er dimensjonene nesten identiske med forrige generasjon, men med en skjerm LCD mye større med teknologi Flytende netthinne. De har en prosessor A12X Bionichavn USB-C, Face IDfrontkamera 7 Mpx og bakkamera av 12 Mpx. De er tilgjengelige i farger sølv og plassgrå og de kommer til markedet 7. november.