25 år med Windows Solitaire feires og feires med en verdensturnering

Selv om det kan virke som en løgn i en tid som i dag hvor vi liker autentiske perler som The Witcher 3, Metal Gear Solid V eller Destiny sannheten er at alle disse spillene langt fra er et av de mest spilte videospillene gjennom tidene … denne æren har et klassisk videospill som har fulgt oss i mange år … vi snakker om Ensom.

Som vi fortalte deg Solitaire eller Windows Solitaire Som mange vet det, regnes det som det mest spilte dataspillet gjennom tidene, etter at det for første gang ble inkludert i et Windows-operativsystem, nærmere bestemt i versjon 3.0 som ble utgitt i 1990.

Windows Solitaire

For å feire sølvårsdagen for denne klassikeren, vil Microsoft avholde en verdensomspennende Solitaire-turnering i juni. I konkurransen blir vi nødt til å møte de forskjellige versjonene av Solitaire som har dukket opp de siste årene, som Klondike, FreeCell og Spider.

Spillet tilbys ikke lenger med Windows siden versjon 8.0, selv om Microsoft har tenkt å legge det til igjen i Windows 10. Men hvis du vil begynne å øve, kan du laste det ned gratis Solitaire Collection for Windows eller Windows Phone.

I løpet av å utsette, er dette videospillet et av de beste verktøyene våre … den ene timen som gikk tapt foran datamaskinen som vi alle har kastet oss på et tidspunkt i livene våre har vært uten å nøle … mange.

Via: Windows Blog

Hilsen fra dypet av bytene.