2K-teknologi når smarttelefoner

2K smarttelefoner kan være en revolusjon i markedet for andre halvår, selv om foreløpig få terminaler har snakket om saken.

Akkurat nå har vi en smarttelefon som bruker denne teknologien, Vivo Xplay 3S. Levende har vært den første produsenten som satset på denne teknologien. Denne terminalen når en oppløsning på 2560 x 1440 piksler på en 6 ” skjerm. For øyeblikket har vi det ikke tilgjengelig i vårt land, men i det minste kan du se på det i følgende bilde:

Bilde - 2K-teknologi når smarttelefoner

De ledende merkene for øyeblikket kunne ikke utsette å satse på denne teknologien. Det koreanske selskapet LG har gått frem med sitt nye flaggskip, LG G3 som overrasker alle med skjermen på 2560 x 1440 piksler i 5,5 tommer. Samsung har ingen planer om å falle bak Med lanseringen av Galaxy S5 Prime, som indikerer at den vil inneholde en skjerm på 2.560 x 1.440 piksler, var den forventet i juni, men det ser ut til at den vil bli forsinket litt mer.

Vitenskapelige studier bekrefter det vårt visuelle system kan nå opp til 530 sider, mens 2K når 590 sider. Dette betyr at noen mennesker kan merke forskjellen mellom en Full HD-smarttelefon og en 2K-smarttelefon, mens andre ser dem praktisk talt like.

Spørsmålet vi stiller oss er hvis vi virkelig vil merke forskjellen, siden vi hver gang satser på høyere oppløsninger. Uansett, på en skjerm som er mindre enn 6 tommer vi vil knapt merke endringen.

Vi er på toppen når det kommer til skjermer. 2K er det maksimale som vi kan se på smarttelefonskjermene som vi normalt bruker (som vanligvis er til 6“). Det er kanskje det perfekte tidspunktet for 2K-teknologi, som til og med er blitt bestemt at opptil 23 millioner kan selges innen 2015 av disse terminalene. Hva synes du om dette tallet?

LG og Samsung blir med på 2K-bilen, Hvor lang tid vil det ta å flytte de andre selskapene? Kommer denne teknologien på markedet?