3 av 5 kompatible enheter har allerede iOS 9

3 av 5 kompatible enheter har allerede iOS 9

Den siste versjonen av Apples mobile operativsystem har en veldig god mottakelse blant brukerne. Bare fem dager etter lanseringen hadde den allerede en adopsjonsfrekvens på 50%, og nå har det blitt kjent at iOS 9 allerede er i 57% av kompatible enheter, eller hva er det samme, 3 av 5 enheter er allerede oppdatert til den nyeste versjonen.

Ikke forn√łyd med √• selge 13 millioner iPhone 6s og 6s Plus i l√łpet av sin f√łrste helg, Apple bryter ogs√• rekorder i adopsjonsfrekvensen til iOS 9. Dette vises i de siste utviklertallene som gutta fra Cupertino tilbyr.

IOS 9-adopsjonen er på 57%.

I f√łlge disse dataene, bare tre uker etter utgivelsen for publikum 57% av brukere med kompatible mobile enheter kj√łrer allerede iOS 9 i dem. P√• den annen side bruker 33% fortsatt den forrige versjonen, iOS 8, mens de resterende 10% bruker en tidligere versjon.

57% av iPhone- og iPad-brukerne bruker allerede iOS 9

For √• utf√łre denne statistikken Apple er basert p√• bes√łk i App Store 5. oktober. Og det er ingen tvil om at iOS 9 lykkes, siden det bare tok tre uker √• v√¶re til stede i 57% av kompatible enheter.

Hvis vi ser tilbake ser vi hvordan adopsjonsfrekvensen til iOS 8 var mye tregere. Uten å gå lenger, tok det nesten dobbelt så lang tid, omtrent 6 uker, å få være i mer enn 50% av de kompatible enhetene.

IOS 9-adopsjonen er på 57%.

En av grunnene til at adopsjonsfrekvensen for de nye versjonene av iOS er så rask og når så mange enheter, fordi fragmenteringen nesten ikke eksisterer. Bortsett fra de eldre iPhone-, iPad- og iPod Touch-modellene, er resten kompatible med iOS 9, og ikke glemme at når den lanseres, er den tilgjengelig for alle på en gang, uten å vente.

iOS fortsetter å knuse Android i adopsjonsfrekvens

Fra CultofMac kommenterer det Apple fortsetter å bryte adopsjonsfrekvensrekord med iOS kontra Android. Google-operativsystemet har et stort problem, som er ingen ringere enn fragmentering. Det er mange Android-kompatible enheter, men bare en liten prosentandel får den siste versjonen.

IOS 9-adopsjonen er på 57%.

Den bredeste adopsjonsfrekvensen for Android har vært KitKat med 38,9% og har vært tilgjengelig siden september 2013. På den annen side ser vi på Android 5.1 Lollipop ser vi at adopsjonsfrekvensen knapt når 7,9%, og det ble lansert for omtrent et år siden.