contadores Skip to content

3 beste kurs for å lære å lage spill for iPhone eller iPad

Det er mulig at du ved noen anledninger, mer hvis du er en spiller, har tenkt på hvordan det ville være å lage ditt eget videospill til iPhone eller iPad. I dag kanskje er det et av øyeblikkene der det finnes flere fasiliteter for å lære å lage ditt eget videospill og til slutt få den ideen som kanskje har eksistert i hodet ditt i lang tid.

Men ikke bekymre deg hvis du ikke har noen ide om å programmere eller ikke vet hvor du skal begynne. Vi skal tilby deg tre forskjellige kurs, hver tilpasset til et annet brukernivå, slik at du kan velge det som best passer ditt nivå eller dine behov. Du kan finne fra kurset som ikke trenger å vite hvordan du skal programmere, det som krever programmeringskonsepter eller det som krever et ekspertnivå for å kunne finne sted.

kurs og lær-create-spill-iphone-ipad-2

Avhengig av ferdighetsnivået du har, tiden du har til å ta kurset og selvfølgelig pengene du vil bruke, kan du velge ett av de følgende tre alternativene som vi skal tilby deg nedenfor. Bli med oss.

GameSalad-kurs, nybegynnernivå

Dette andre kurset for å lage iPhone og iPad videospill som læres på udemy er noe mer fullstendig. I den kan du lære å bruke GameSalad, et verktøy for utvikling av iOS-videospill og som du ikke trenger å kjenne til noe programmeringskonsept, siden det ikke vil være nødvendig.

I den følgende videoen kan du se en introduksjon til GameSalad-verktøyet og hva det kan gjøre på bare noen få minutter.

GameSalad-kurset består av 52 klasser, som varer i 9 undervisningstimer, undervist av Jamie Cross og er priset til € 53. Som med den forrige, blir den bare undervist på engelsk.

Kurs med SpriteKit

Dette er det billigste kurset som tilbys av udemy, og med dette kurset vil du lære hvordan du bruker SpriteKit, en applikasjon med det formål å lage ditt første 2D videospill. Men det vil være nødvendig å kjenne til det grunnleggende ved programmering på iOS-plattformen, og også ha et Mac OS X-arbeidsmiljø å kunne ta kurset.

I den følgende videoen kan du se et enkelt spill, likt Arkanoid og utviklet med SpriteKit arbeidsmiljø.

SpriteKit-kurset består av 11 klasser, med en total varighet på 2 timer, undervist av EDUmobile Academia og er priset til € 11. Kanskje er det eneste negative poenget at kurset bare undervises på engelsk.

Spillutviklingskurs for iOS

Dette siste kurset er det mest komplette av alle, men også det som krever mest nivå. Du vil lære å utvikle ditt eget videospill med AS3, enkelt og effektivt. I tillegg til å lære å publisere dem i Apple Store. Dette er det mest komplette kurset, det som tar deg mest mulig timer å fullføre og krever et ekspertnivå i programmering, siden du trenger å vite hvordan du programmerer for å ta kurset.

kurs og lær-create-spill-iphone-ipad-3

IOS Game Development-kurset med AS3 består av 170 klasser, 35 undervisningstimer, undervist av David Alfonso og er priset til € 199. I motsetning til hva som skjer med de to foregående, vil dette kurset bli undervist på spansk.

Så langt tre kurs, fra tre forskjellige nivåer, for å begynne å lage ditt første videospill for iPhone eller iPad, og at vi har møttes takket være udemy, den elektroniske baneplattformen. Ja